Ozlemyvz Kızlar bir şey soracağım şimdi ben gebelik boyunca yüzüstü uyumanın hayalini kuruyordum 25 gün önce doğum yaptım. Ama memeler süt dolduğu için yine yüzüstü uyuyamıyorum yok mudur bunun bir formülü? Ne zaman yüzüstü uyuyacağım ben ya🤦🏻♀️
Feyza-nur Ozlemyvz Kırkında sonra uyursun canım sütün yavas yavas tebiye oluyor bebekte memeye alısıyor rahatlıyorsun birde emzirdikten sonra sağ istersen iyice boşalsın
hunilimom Ozlemyvz göğüsler yumuşayınca yatarsın canım bir ay sonra ortalama 😂 ama bu sefer de sütun akıyor
Ozlemyvz ipekveatlas hadi ya ben korkuyorum aslında ağrıyınca bir de sanki üstüne çok baskı olunca sanki süt boşa gidecek gibi geliyor 😅
hunilimom Ozlemyvz haha yani istemeden de akıyordu benim hep bı bebek sesi bile duymam yeterdj 😂 akması için
1prenses2prensyenigebe Ozlemyvz ben 9 ay hayalini kurdum son aylar normal uyumayı bile özledim koltukta oturur gibi uyuyabiliyordum doğurdum süt sıkıntı oldu derken emmeyi bıraktı şok ben tekrar gebeyim bu arada 2 tane büyük çocuğum var 3 numara 5 aylık ve ben 2 aylık gebeyim bana uyumak hepten hayal 😑