Eminecak Deletedmom_6 onların onermesi gerekiyor mamayi. Bebeğin ihtiyaclarina gore bi mama onerirler sen kafana göre alıp gitme bence zaten hastanede de nöbetçi eczanede de bulunur hemen
Deletedmom_6 Eminecak yok valla kimse hiçbir konuda bilgide vermiyor öneride 🤷🏼♀️ Kendim araştırıp sorarsam öğreniyorum Götürmeyeceğim gerek olursa eczaneden alacağım 🌸
PapatyaAnnesi29 Deletedmom_6 hastaneye mama kabul etmiyorlar orda lazım olursa öneri üzerine aldırıyor Dr lar
Deletedmom_6 PapatyaAnnesi29 şuan bilgim yok sorup öğreneceğim götürmeyeceğim lazım olursa eczaneden alacağım Teşekkürler 🙏🏼
defneninannesi44 Deletedmom_6 ilk etapta süt gelmiyor mama yapılıyor ben aptamil almıştım kusturuyor dediler ve gerçekten kusturuyor bebelac gold aldım memnunum
Unutkananne Canım ben özelde doğum yapacağım ama hastane kaldırmış mama vermeyi. Ne olur ne olmaz diye yanımda götüreceğim. Doktorum hipp önerdi yanınızda bulundurun diye
Deletedmom_6 Unutkananne gittiğimde soracağım gerek olursa eczane yakın hipp yada bi marka daha yazılmıştı ondan alırım Teşekkürler🙏🏼
Gorkeminannesi Deletedmom_6 hic gerek yok kan şekeri düşerse hemşireler veriyo zaten mamayi siringayla verdirin sutunuz de emzirince iki güne gelir zaten🌸
Deletedmom_6 Gorkeminannesi inşAllah 🙏🏼 Biberonla vermeyi düşünüyordum ama meme reddi yapıyormuş şırınga iyi fikirmiş teşekkürler 🌸❤️
guzel_anne1 Deletedmom_6 Boşverin ya zaten hastanelerde oluyor ki olmazsa eğer hemen temin edilir. İnşallah hemen sütünüz gelir gerek kalmaz ☺️
Deletedmom_6 lunam işte komşu mutlaka al diyince alsam mı diye düşündüm ama ihtiyaç olursa dediğiniz gibi eczaneden alırım Bide şey okumuştum planlı sezaryende süt gelmiyor diye ondanda ikilimde kaldım
lunam Deletedmom_6 ben sütü gelen de çok duydum, kendinizi öyle şartlamayın. Hem hastane mama veriyorsa sizin almanıza gerek kalmaz. Ayrıca inşallah sütünüz hemen gelir, öyle dua edin siz yine de 😊