Bccsn sema_altas55 çoğu bebek 20li haftalarda dönüyor zaten dönmesi normal istisnalar oluyor son haftalarda dönen veya hiç dönmeyen
Berenibeklerken Yonca-erol al benden de o kadar. Sanki çıkıvercekmiş gibi hissediyorum. Bana doktorum kanala girmiş demedi ama 2 hafta sonra gidince sorayım bari girmiş mi diye. Off daha gelmezler inşallah yaa 35 36yı falan görürüz inşallah.
Gamzeates sema_altas55 geçen acile gittim 30+3 olduk bebiş baş aşağı dönmüş doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor bilmiyorum tekrar döner mi şuanlık böyle bakalım
aytangurvanova sema_altas55 32haftadan beri kafasi asagida oyle takiliyor doktor bir iki haftaya geleceyini sanmam dedi bu arada 37hafta olduk😁
Galadriell sema_altas55 Benimde 32. haftada doğum pozisyonunu aldı, şu an 35+3 haftalığım 1 cm de açıklık var,inşallah zamanını bekler erken gelmez.
Yonca-erol @Berenibeklerken valla beni de çok zorluyo o baskı hissi. Evde olunca hemen uzanıyorum da dışarıda mahvoluyorum. İnşallah en az bı 37 38 i beklerler canım
Yonca-erol @Berenibeklerken sizin neden erken doğum riskiniz var ? Benim annem de beni kardeşimi hep 8 aylık dogurmus
Berenibeklerken Yonca-erol rahim ağzı kısalığı vardı o yüzden canım fitil kullanıyorum bide proluton iğne