Sinemiraz Arkadaşlar herkese merhabalar İzmire yeni taşındım Bornova bayraklı yakınlarında önerebileceğiniz doktor hastane tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum ☺️
Aysmnv35 Yaso Sinemiraz bende Atasaglıga gidiyorum Emin beye bende memnunum sizde tercih edebilirsiniz
Sinemiraz Aysmnv35 çok teşekkür ederim izmiri çok bilmiyorum önceliğim de eve yakın bi yerler olması olası durumlar için ben bi bakayım yakın mı evime diye ☺️
Sinemiraz Hhhzzzlll3545 Çınarlı hastanesinde güngör beyden bahsetmişler Aslı hanıma da bakayım hemen ☺️
Aysmnv35 Sinemiraz bende bi süre gideceğim memnun kalmazsak Çınarlı yada Egepol canım hayırlısı olsun ☺️
osg izmir doğal doğum merkezi ahmet akkoca 💜 doğal doğuma önem veren bir doktor . herşeyi detaylıca anlatır, dinler . 7/24 whatsapp tan yazıyorum cevap alıyorum mükemmel bir doktor . manavkuyu da yerleri . mutlaka araştır derim. hayırlısı olsun bu arada☺️
Meliskbr Özel Çınarlı hastanesi özellikle doğum konusunda tam teşekkürlü herkesin memnun kaldıgı bir hastane. Bende orada yapacagım dogumumu nasipse . Hemşireleri çok ilgili ve güleryüzlü ve temizliğide çok iyi.