mommyzx Kızlar bu zamana kadar hep özele gittim 11+6 günlüğüz şimdi devlete sıra aldım doktor bir şey der mi sizce çekiniyorum
Maviii mommyzx yooo ne diyecek. artık burda takipli olmak istiyorum dersiniz. doktor ilk etapta değilde asistanlar sekreterler sizinle ilgileniyor doktor ultrasonla bakma aşamasında
aslansmommm mommyzx ne diyecek ki canım çekinme hem devlettekiler takipli hasta olmuş olmamış bakmıyo işleri başından aşkın 🤭😅
Ervaannesi mommyzx bende başlarda özele gidip devlete geçtim hiçbişey diyen olmadı. Hatta gittiğim doktorlara ikinci defa randevu bulamayıp başka doktora aldım her seferinde. Hiç sen şunun hastasının demediler baktılar valla 😂
mommyzx Ervaannesi ay ne bileyim ben böyle şeyleri kafaya takan birisiyim 😂 ne dicem mesela gidince 😂
Ervaannesi mommyzx hiçbişey demene gerek direkt sedyeye yat diyolar zaten, son adet tarihini soruyorlar, ultrasona bakıyorlar. Seninle muhatap olan olmuyor zaten doktor yanındaki hemşireye söylüyor olanları işte boyu şu kadar kilosu bu kadar diye 😂