1Gokturkannesi Gzm-- 37+3 teyim bugün gittim doğum sancılarım başlamış ve ben ciddi sancı çekiyorum şu an bile 😌 babamız yanımızda değil görevde onu bekliyoruz bekleyebilirsek tabi 😅 37+6 da alınacak 🙏
tahaninannesi19 Gzm-- bende 37+3 bebek dogum pozisyonu almıs baskı yapıyor nişanım geldı ama sancı yok suyum azalmıs
Gammmzee Gzm-- 38+1 im hiçbir belirti yok tık yok 🤣 bakalım sabırsızlanıyorum birde üzerine grip oldum 🤧en olunmayacak zaman
Nuur38 1Gokturkannesi doktor bana bugün gelmemi söylemişti randovu bulamadım 12 gün sonraya randovu var 37+2 yiz şuan çatı muayanesjni ne zaman yapıyorlar bu hafta mi yapacakti acaba
1Gokturkannesi Deniz2961 2750 dedi doktorum canım minyon bebek annesi gibi ☺️ Gzm-- Evet hissediyorum açılma yok çatımdan dolayı sezeryan olacağım tahaninannesi19 Doktorum bana da hazırlıklı ol suyun gelebilir demişti hareketleri azaldı mı acaba sizin
_momy_ Gzm-- ayyy ilk bebeğim 42 hafta sonu suni sancıyla sıfır açılma ile doğdu şimdi 30 haftam ikinci gebeliğim 🥱🥱🥱
1Gokturkannesi Nuur38 Nst ye sokup sancı varsa öyle çatı muayenesi yapıyorlar. Sancı yoksa çatı muayenesi 38. Haftada. 37. Hafta 12 gün sonrası randevu geç olabilir acil bir durumunuz olursa acile gidin
1Gokturkannesi Nuur38 37+2 de çağırdıysa büyük ihtimalle doğum şekli için çağırmıştır diye düşünüyorum
ElifB08 Gzm-- benimde belirti olarak sadece kasılmalarım vardı. 39+6’da aniden bi sancı hoop doğuma. Ne nişan nede su gelmemişti. Suyu doktorum patlattı
Nuur38 1Gokturkannesi çok fazla ağrım var ayağa kalkarken falan dayanilmicak ağrılar oluyor günlük ağrıdan uyuyamıyorum sanki adet ağrısı gibi ağrı geliyor