Aycbyr1 Kızlar merhaba bebek deterjanı hangi marka tercih ettiniz unı baby ya da dalin arasında kararsız kaldım fikir verir misiniz
Sena646 Aycbyr1 dalının içeriği pek de temiz ve uygun değilmiş fazla tavsiye edilmiyor baby me sıvı deterjan önerebilirim bugün yıkadım kıyafetlerini bende deterjan çok güzelmiş 😊💙🌼
NrcnGltkn Aycbyr1 dalinin kokusu bana ağır geldi unibabynin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıni aldm çok memnun kaldm stok yapmaya başlayacağım
Ozge Aycbyr1 ben de babyme aldım parfümsüz diye şimdilik iyi bebek doğunca da inşallah memnun kalırım
Ervaannesi Aycbyr1 bende duru yada hacı şakir arasında kalıp, hacı şakir granül matik aldım kokusu da çok güzel 😊
Blue_brideee Ervaannesi memnun kaldınmı birde nasıl kullanılıyor dalin granül alıcam bende yardımcımolursan çok sevinirim😊🤗
MerveNur- Aycbyr1 ikisini de kullanıyorum ama elim daline daha çok gidiyor. Yalnız ben ikisinin de kokusuz olanını kullanıyorum
emiray Miniesin bebek deterjanınıda tavsiye ederim herhangi bir alerjik reaksiyon vs olmuyor mis gibi kokuyor ayrıca.
2bebe1gebe Aycbyr1 3.gebeliğim diğer gebeliklerimdede olsuğu gibi bundada duru granül aldım klasik yeşilz paketinden
Sbm050421 Aycbyr1 ben baby me aldım , deterjana çok para verilmesi taraftarı değilim sonuçta hepsi bebek deterjanı onlar için tasarlanmış 😇 tabiki tercih meselesi ☺️
Siracinannesi Aycbyr1 green clean aldım gayet de temiz içerikli yorumları da baya iyiydi kullandım bende memnun kaldım tavsiye ederim ☺️
Deletedmom_6 Aycbyr1 green clean aldım içeriği temiz diye Bikere bebek deterjanı asla kokmamalı Buda öyle kokmuyor
Zelihanemli Aycbyr1 ben SİVENO aldım İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var içeri temiz olan ürünleri paylaşıyor hem fiyat hemde içerik açısından iyi olduğu için aldım