Buketkara Izlem_trky55 bacak ârasini görmem lazım canım ya da yandan boyley duran 12.14 haftalık fotosunu 😍☺️ yukarda mi aşağıda mi diye bakicam ☺️
Izlem_trky55 Buketkara aslında var öyle bır fotografı ama doktor bekleyelım dedi neden öyle dedı anlamadım doktor da iyi bir doktor erken söyledıgı cok olmuş teyzemın arkadaslarımın doktoru bende şans yok galiba 🤷🏽♀️
Izlem_trky55 Ebru2022 yaaa atar mısın rica etsem 🥰 bacak arasına kordon vs gelmıs mıydı ? Kaç haftalık suan
Izlem_trky55 Ebru2022 google ımgyukle yaz ordan fotografı sec arsıvden yukle de yüklendikten sonra altta url yazan yerı kopyala ve buraya cevap olarak yapıstır canımm
Izlem_trky55 Ebru2022 bende 15+3 şuan bacak arası bombos muydu yoksa kordon vs var mıydı ? Böyle bısey yasadın mı ?
Ebru2022 Izlem_trky55 benmkinin arkdasi.donuktu once gostermedi snra yarim.saat snra.gosterdi haftaya bidha gel.bakalim.dedi.2.dj.icinde soledi cinsiyeti bacak.arasni.hic gostermedi bana
denizli20 Buketkara https://imgyukle.com/i/RdoJ0I bana da bakabilir misiniz rica etsem12 haftalık görüntüsü