MerveTaer Momtobe Rabbim size kavuştursun en yakın zamanda Allah acil şifalar versin Tüm hastanede yatan insanlara özellikle bebeklere çocuklara
reflesha Momtobe geçmiş olsun allah size bagışlasin size ve meleginize güç kuvvet versin rahatsizligi anne karninda biliniyormuydu dogdugundami gelişti acaba
Elfgny Momtobe çooook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin kavuşun bebeğinizle sağlıcakla inşallah 🙏😍
Snmscl Momtobe çok geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle tez zamanda şifasını versin o küçük meleğin rabbim onu ve bütün evlatları korusun ailelerine bağışlasın 🤲
Fgm Momtobe rabbim acil şifalar versin yavruna kokusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah sana ...acısını göstermesin 🙏🙏🙏
Aysealty Momtobe Allahım evladını sag salim hemencik sana bagıslasın inş hep dua edicem sizin için🙏🙏🙏
Momtobe Allah hepinizden razı olsun hepinize bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin bir avazda inşaallah.. dualarımız kabul olur kara guzuma kavuşurum inşaallah 😞
Crocusss Momtobe Geçmiş olsun bebeğinizin durumu hakkında bilgi alabilirmiyim. Benim bebeğime de bugün aynı teşhis kondu ve çok endişeliyim.
Momtobe Crocusss merhaba tekrar yukledim app'i kusura bakmayin oyuzden gec yaziyorum 15 aylik oldu bebegim watsap geubumuz var isterseniz buyrun konusalim kac ayliksiniz?
neseuresin Momtobe whatsap grubuna ekleme şansınız var mi 35+2 de tani konuldu suan 36 haftadan yardım lutfeb