Gamze-Yildiz Kabızlıktan yıldım 23 haftalık gebeyim. Magnezyum takviye de kullanıyorum. Ama hala kabizim. Doktorum DUPHALAC şurup iç olmazsa dedi. Sizce içeyim mi ? Siz neler yaptınız. Afedersiniz tuvaletin var ama yapamıyorum klozette yasiycam 🤰🤰
Melos90 Gamze-Yildiz bende aynıyım aynı duphalac içiyorum ama nafile bana hiç fayda etmiyo saatlerce oturuyorum klozette
Moonlight38 Gamze-Yildiz Duphalac işe yarıyor cnm. Bir de sabahları aç karnına zeytinyağı dehşet bi şekilde etkili oluyor
Sehrbnon12 Melos90 canım incir reçeli kuru incir veya kayısı meyve suyunu kuru kayısı ye cok iyi gelir bende yiyorum 12 haftalık olucaz ikizlerimle hala kabızlık görmedim surekli ishal oluyorum hatta
Tuba2949 Sabahları aç karnına 3 4 adet taze kayısı yada gün kurusu yiyip üzerine 2 bardak ılık su tüketin inanılmaz faydası oluyor. Bu şekilde olmazsa ertesi gün 1 adet kuru incir ekleyin mutlaka şifa görürsünüz.
Tansuozp_07 Moonlight38 duphalac bir sure sonra etki etmiyor kisa vadede hemen degil ama uzun vadede kesinlikle zeytinyagi ve ev yogurdu yemenizi tavsiye ederim kroniklesmis rahatsizligimi boyle yendim
Gamze-Yildiz Klozette ayaklarımın altına tabure koyuyorum. Geçen gün zeytin yağı içtim sabah aç karnına üstüne de şu içtim iyi geldi. Kayısı artık ise yaramıyor. Çok teşekkür ederim hepinize. Acil sifalariniz olsun ❤️❤️❤️❤️
Gamze-Yildiz Denizovski aaaa ilk defa duydum. Tamam deneyeceğim Şuan çok şükür iyiyim sabahları 1 haftadır zeytinyağı içiyorum aç karnına suyla karıştırıp. Tavsiye ederim… Çok sagolun
Byrvo Gamze-Yildiz duphalac çok şekerli hamile olmayan insanlar için bile şekeri tehlike oluyor bide siz hamilesiniz dulcosoft u doktora sorup kullanabilirsiniz