Nevruzece Yoğun bir şekilde enfeksiyonu olan anneler normal Doğumla mı Doğum yaptınız yoksa sezeryanla mı (devlet hastanesi)
Atak66 Nevruzece benimde 3 haftam kaldı şansa idrarında ve kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım bakalım inşallah geçmiş tır :(
Derya Nevruzece bildiğime göre enfesler varsa aşırı dercede normal doğum olmuyor ama net doktora bir sorun derim🌸
Ozlm0916 hunilimom yaa bendede enfeksiyon var cok hemde normal dogum dusunuyoruz olmazmi o zaman ya daha haftam erken ama doguma kadar gecmezmiki
Ozlm0916 hunilimom hic bi etki etmedi toz icecek ney kullandim banamisin demiyo bi ilac verdi antibiyotikti sanirim oda 10 gun ishal etti bebek sivi kaybetmesin diye o ilaci birakmak zorunda kaldik agrim olmamasi icin hastanede yatmam gerekiyor
Nevruzece Ben en başından beri hep yoğun enfeksiyon geçirdim suan 35 haftalığım antibiyotik şaşe vajinal hap bile kullandım ama olmadı bugün test verdim tortulu bi şekilde çıktı gene antibiyotik verdiler bilemiyorum
Nevruzece Birminikcivciv cok yoğun bi şekilde yoğurt gibi kesik kesik sümük tarzı sarı yeşilimsi garip bişey
Birminikcivciv Nevruzece Benimde hiçççç geçmek bilmeyennnn kızlığımdan beri sarı yeşil akıntım var yani böyle çıldırmalık nasıl kurtulcam bilmiyorum
Nevruzece Birminikcivciv bana cişin gelince tutma dedi cok su iç dedi okadar ama çamaşır dayanmıyor artık