Sedaeness 37+3 de nişanım gelmişti zaten ertesi gün sancılarım gelince doğurdum evladımı ama bebeğimin solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar dualarınızda unutmayın bizi 🌺
Guler123_ Sedaeness aynı gündeyiz seninle rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗❤️❤️
Pcoslubiranne Sedaeness gozunuz aydin.bende 37+1 de dogurmustum solunum sikintisi ve enfeksiyon vardi kaninda 8 gun kalmisti oglum kuvozde.Uzulmeyin geciyor hepsi.
Sedaeness Pcoslubiranne evet bizede öyle dediler solunum sıkıntısı war bide enfeksiyon kapmış anne karnında ama cok şükür solunum sıkıntısı geçmiş suan enfeksiyon için tedavi görülüyo
snmhsnn Sedaeness tez zamanda verirler yanına Allah’ın izniyle 🙏 hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün 😊 cinsiyeti ne
Hafize27 38 inci haftaya girilmiş oluyor yinede solunum sıkıntısı oluyor mu 38 de dogurayıö istiyorum bide
byzogrtmn Sedaeness Hayırlısıyla çıkar inşallah 🙏 acaba erken geleceği önceden belli oluyor mu nstde veya duruşundan
Sedaeness byzogrtmn valla ben beklemiyodum erken geleceğini hani bi sıkıntı falanda yoktu nişanım geldi ertesi gün doğurdum
Cnrmom Sedaeness Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tez zamanda evladınızı 🙏🏻🌸
Sude1 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bende 37 de doğum yaptım solunum sıkıntısı dolayı 10 gün yattı 🤲
Serapcemre Sedaeness Allahım kuvezdeki bebeklerin yardımcısı olsun benm de yavrum 31haftalık dogdu 17gün oldu o kapıda beklemek cok zor 😢Allahım sağlıkla cıkmayı nasıp etsin skntı etmeyin siz cıkar sizin bebiş 1haftaya
Aselsevde Serapcemre Allah tez zamnda ordan çıkmayı nasıp etsin canım erken doğumun sebebi neydi acaba bebeğin kilosu nasıldı
Pcoslubiranne ahenkk_1224 hayir giresun kent hastanesinde 3.5 yil oldu yine ayni doktora gidiyirum.devlete hix gitmedim.