Elifim54 Kızlar Erzurum’a gıdıcem ama herkes uçakta bısey olur korkarsın gıtme dıyo ama bende aılemle gecırmek ıstıyorum. Sız yolculuk yaptınızmı 26 haftalık hamıleyım
Mavidunyamm Elifim54 doneceginiz zaman kaç haftalık olacaksınız bazı uçak firmaları 28-30 haftadan sonra almıyorlar. Ama haftaniz büyükmüş ben olsam binmezdim
Nisa1710 Elifim54 canım 27 ve28 haftalar arasında yurdışı uçuşu yaptım bir sorunun yok ise yapabilirsin sende
Gulsurmeli Elifim54 3 yerden aktarmalı uçtum sorun yaşamadım abartıdan başka birşey değil niye korkasınız ki
Hatice2323 Elifim54 ben 12 haftalikken ucukla İstanbuldan elaziga uçtum gayette sakindim bence neden korkarsınız ki ailenizi ozlediyseniz ve gebeliginizde normalse gidin. Ama bildiğim kadarıyla belirli haftalardan sonra doktordan Seyehat raporu almanız lazım ucabilir diye
Minigindunyasi Elifim54 doğum orda yapmayacaksn gitme hiç bence ama ben dhaa küçük bir haftada yaptm uçak yolculugu
Veronika Ben daha geçen hafta 33 haftalikken ucak seyahati yaptım hiç Bi sorun olmadı sakız çiğnedim doktoruma da sordum zaten rapor almam gerekiyordu kafanıza takmayın bence yoksa stres olursunuz mecburi Bi yolculuksa rahat olun hiç bisey olmadı
scentburcu61 Elifim54 doktorun onay veriyorsa problem görmüyorsa bir sorun olmaz benimde ailem Trabzon’da yaşıyor ben bayramdan sonra geldim doktora sordum bir problem görmediği için uçuş yapmıştım 20.haftalarda ucuş yaptım tabi doktor sadece 28. Haftadan sonra rapor veriyoruz demişti seni kapsamıyor sorun olmaz demişti ben o 24.haftada dönmüştüm renkli ultrason için geldiğimde vermiştim..