minikkuzuannesi Kızlar 34 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 2600 yani 36 haftaya uyumlu dediler şeker yüklemesinde şeker çıkmadı. Bugün kontrol vardı sıkıntı yok dediler ama bugün çok aşırı hareketli ve durmak bilmiyor canımı acıtıyor bazen toplanıyor. Kasıklarımda ağrı var sabah açıklık falan yoktu sancı da düzensiz 1 2 tane çıkmıştı doktor önemli değil dedi. Çok hareketli olması sancıların fazlalaşması anlamına mı gelir yardımcı olur musunuzz
Eslem_1 minikkuzuannesi ben de 34 Teyim hareketleri az Hep azdı zaten alıştım artık sebebi ne acaba..Bu zamana kadar doktoruma bir çok şey sordum ama bunu sormak hiç aklıma gelmedi
Aydabu36 minikkuzuannesi bendede ilk gebeligimde o kilolardaydi kimse fazla kilolu demedi gerci ben 35 inci haftada dogum yaptim
Kaysi minikkuzuannesi 34+5 hafta bazen içerde halay çeker gibi hareket ediyor bazende normal bugün kontrol e gittim 2550 idi kilosu doktor haftasına göre normal dedi korkma bişey olmaz inşallah
minikkuzuannesi Eslem_1 hareketleri normaldi bazen etmediği korkuttuğu zamanlarda oldu tabi ama bugün sabahtan beri çıldırmış gibi ne gezerken ne yatarken asla durmuyor kordon falan dolayack diye korkuyorum valla
minikkuzuannesi Aydabu36 2 hafta ilerde şeker yoksa kilolu bebek olacak dedi 35 de kaç kilo doğdu yani kilo tahminleri doğru çıktı mı. Birde ciğer geliştirici falan vurundunuz mu küveze girdi mi bilgilendirir misiniz
Aydabu36 minikkuzuannesi bendede seker cikmamisti cok sukur,Evet kilosu dogru cikti 2780gram 🥰Elhamdulilah ve daha oncesindede sancim olmustu ve ciger gelistirici igne vurulmustu cok sukur ki sadece dogum yapinca kuveze koydular ama gerek kalmadi 🤲 sadece isi icin yatagin alti isitmaliydi ❤️ ,Baska sorun varsa cekinme sor 🥰 saglikla gelsin bebeklerimiz
minikkuzuannesi Aydabu36 ay maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu. Bana iğne falan yapılmadı düzenli sancılarım yok daha yeni yeni sakinleşti çok şükür zaten yeri daraldı birde ultrason nst derken rahatsız oldu o yüzden huysuzlandı galiba 🤣 ciğer gelişimini az çok tamamlasa daha çok rahatlayacağım 🙂
minikkuzuannesi Kaysi bazen titremeler geliyor bazen sanki takla atıyormuş gibi bu aralar hıçkırık da fazlalaştı bi işler karıştırmaz inşallah ☺️☺️☺️
Kaysi minikkuzuannesi valla o kadar çok hareket ediyor ki hareket azalırsa korkuyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Unutkananne Aynı sorun bendede çıktı 2700 şuan kilosu. İri bebek, kilolu doğacak dedi. 2 hafta sonra nst ye gireceğim. Aşırı derecede hsreketli ve hep sağa toplanıyor, karnım yamuk yumuk oluyor.
minikkuzuannesi Unutkananne benimkide hep sağda yatıyor bakalım kaç kg doğcaklar sağlıklı olsunlar da kilosu çok önemli değil