Bussbusss Sare-68 gamonur Kocagoz88 Elly20 Nezii Selin_elisa Bi faydasını gördünüz mü bana doktorum hafif kasıklarımda agrı var diye verdi de
Kocagoz88 Bussbusss magosit magnezyum kalsiyum için kullanılıyor önemli bir ilaç bence yani çünkü zaten her zaman onları içeren şeyler tüketmiyoruz ya ben önemli buluyorum
Selin_elisa Bussbusss ilacım bittiğinde gidip yazdırana kadar 5 gün bırakmıştım bacak ve karın agrım olmuştu ama ilacı kullanırken olmuyordu şimdi de kullanıyorum sadece gece yatarken hafif bacak agrım oluyor faydalı bi ilaç bnce
Bussbusss Selin_elisa Sare-68 benim de kasıklarımda agrı var neden bilmiyorum 30 haftalık hamileyim iki gündür kullanıyorum ama ağrılarıma pek fayda etmedi 🥹
Sare-68 Bussbusss benim rahmimde kısalık çıkınca verdi doktor ve baya ağrılarıma faydası oldu. Onun yanında adalat ve dupbaston da kullanıyorum.
Nezii Bussbusss Kasıklarındaki ağrı enfeksiyon kaynaklıysa etkş etmemiş olabilir. Kasılma vs kaynaklı olunca magnezyum hafifletiyor. Ama kullanmaya devam edin