Melekk8 Esmaarslan canım bende bugün gittim 4 haftalık bende de bebek görünmüyor daha küçük dedi doktor peki son adetine göre uyumlu mu adete göre kaç haftalık
Raze Ultrason sonucunda 4hafta 6 günlük görünüyor benimde öyleydi 6.haftamizda keseyi ve yolku gördük biraz beklemeli geçiyor ama çok güzel bekleyişler bende şimdi kalbini duyabilmek için gün sayıyorum 🥰
Eyluladam15 Esmaarslan normal canım ben 5+5 de gördüm mercimek kadardı bide kalbide atıyordu 4 haftalık gittiğimde benimde tek kese vardı
Eyluladam15 yagmurakgul video çekmişti eşim çok azdı 7 haftada gittik maşallah güm güm doktor dedi zaten büyüdükçe daha belli olcak diye
yagmurakgul Eyluladam15 bende 6+1′de gittim kalp atışını duydum ama biraz yavaş dedi doktor. Endiselenmemem gerektigini söyledi daha küçük olduğu için dedi ama tabi biraz endişeleniyorum. Cumartesi bende gümbür gümbür duyarım insallah. O yüzden merak ettim:)
Eyluladam15 yagmurakgul duyarsın canım hiç merak etme herşey yolunda dediyse hiç bir sıkıntı yoktur emin ol benim çok düşüğüm oldu hep kimyasal oldu ben acile bile gidip baktım hopluyordu ultrasonda doktor kalp atışı dedi :) aslında sakın kalabilsek ama kalmıyoruz 😂😂😂