Minnosunannesiii Evinru valla ben görmedim. Kaç krem aldım boş fayda etmedi maalesef. Lansinoh keşfeden kadar da olan süt çekildi. Çektiğim acıyla kaldı.m.
Nskyhn Evinru ben lansinoh aldım ama kayınvalidem kantoron yağı da verecek bı de zeytinyağı yani hepsini karışık süreceğim dışarıya çıkarken ya da bir yere gittiğimde yanıma lansinoh alırım diye aldım
1EmineYurtseven Evinru travacort . Üzerine krem tanimam kesinlikle alin . İlk emzirmeye basladigimda kullandim hic gosus ucu acisi cekmedim . Emzirirken temizleyin ama.
Minnosunannesiii Minnosunannesiii valla herkesin vücudu farklı omu diyebilirim ben gümüş kapak kullandım olmadı. Ayva çekirdeği kaldırmışım jel yaparım diye fayda etmedi has zeytinyağı 0 katkı yani masaj yaptım onla tarakla taradım göğüslerim masaj aletiyle yaptım ya ne yaptıysam da olmadı. Benim göğüs ucu yarasından ziyade süt gelmiyor Du. Yani yaradan kaynaklı işte. Annem şey diyordu bizimki de yara olurdu kanla beraber süt gelirdi ama benim öyle olmadı damarlar tıkandı sanırım ay çok zor günlerdi. Ağrısı cabası emziremedim bebeğimi süt yok diye. Yoksa acı birşry olmaz dayanırdım keşke süt gelseydi. Şimdi tekrar hamileyim ikizlere. Doğuma 1 ay kalasıya keremden kullanmaya başlayacam riske atamam zeytin yağı ile son 2 hafta günde bir defa masaj gibi yapacam iki çocuk hem mama başhelemem hemde sağlık açısından süt daha faydalı.
lunam Evinru hiç almadım bile, şart değil hatta bence bebeğin emdiği bir yere nolursa olsun krem sürmek mantıklı gelmiyor. Ben gümüş kapak kullandım, hiç yara çatlak vs olmadı. Eğer acı vs hissedersem kendi yaptığım ayva çekirdeği jelini sürdüm.
benimmdunyamm Evinru valla ben aldım bakalım ne olacak küçücük şeye 85 TL verdim inşallah faydası olur
Tugce-0730 Evinru valla bana hiç bir krem fayda etmemişti canim kesinlikle tahin yağı sur temizlemene de gerek kalmiyo ikinciye hamileyim yine ayni sıkıntıyı yaşarsam başvuracağım yöntem kesinlikle 👍
Ysgl26 Ne kadar doğal içerikli olursa olsun krem önermiyorum dedi bugn hemşire. Zeytinyağı ve gümüş kapak kullan sadece dedi
Naile_7732 Evinru bende zeytınyagı baya ise yaramıstı emzırdıktem sonra durup uzerıne pecete koyuyorum emzirme den tekrar yıkıyordum ama benimkileri butun ucları nerdeyse kopmustu Krem ılac fayda etmedı tek fayda eden sey zeytınyagıydı
Naile_7732 Evinru evvet sür uzerıne pecete koy vallahı benımkı cok kotu olmustu bıldıgın emzırmekten kacoyordum ne zaman emzırsem oglumu kan akıyordu baslarından
sedefyrs1101 Gümüş kapak, zeytinyağı ve ayva çekirdeği jeli duydum. Ayva çekirdeği jeli çok etkiliymiş çok öneren olmuştu bana