071095 26 haftalık gebeyim ağır grip oldum gözüm yaşarıyor burun akıntısı baş ağrısı ilaç kullanmak istemiyorum başka öneresi olan varmı ? Portakal yiyorum meyve yiyorum ama sanki kolay geçmeyecek
MTugba 071095 ah ah cnm bende gebe kaldığından beri sürekli grip oluyorum :( şimdi çok kötü öksürük ve bogaz agrısı var. Soğan , limonlu çay, limonlu su, ballı süt, bitkisel bogaz pastili, tuzlu gargara benim yaptıklarım. Çok geçmiş olsun.
Azmiebru 071095 çok çok geçmiş olsun bende ne yazikki hasta oldum 1 haftadır öksürük ve burun tıkanıklığı benimle dün akşam baş ağrısı başladı öksürüğüm çok şükür hafifledi bal karabiber ve limon yedim o iyi geldi tuzlu suyla temizlik burnumu buharini yaptım hiç Bi ise yaramadı bugün hastaneye gittim enfeksiyon çıktı kanımda antibiyotik kullanmam gerekiyormuş eğer çok kötü hissedersen kendini bu doktora görün
lilalilalila 071095 ben de hastaydim iki güne toparladım. Her gün sarımsakları bölüp hap gibi yuttum. Ilikli kemik suyu, koy tavuğu vs tükettim. Taze zencefili rendeleyip sıkılmış limon içine atıp balla karıştırdım. Biraz karabiber de attım içine git gel kasikladim. Burun tıkanıklığı icin serum fizyolojik ya da Okyanus spreyi kullandım. Bol su içtim. Çok geçmiş olsun.
071095 Azmiebru doktorum antibiyotik alabilirsin boğazın ağrıyorsa dedi ama boğaz ağrım yok burun akıntısı göz yaşarması bide şiddetli baş ağrım var günde 2 defa parol alıyorum
071095 lilalilalila teşekkür ederim sarımsak gebeliğimde tiksindiğim şey oldu diğerlerini yapmaya çalışırım