Kızlar ayy şuan çok duygulandım hamileyken sürekli bu hikayeleri okurdum. Diyordumki bende birgün yazabilecek miyim diye hayal kurardım neyse geldim geldim 😂 ben Şubat 4 TE doğum yaptım 3 ay 20 gunluguz şimdi 🧿🥰🤲 ben aşırı pinpirikli ama asiri pinpirikli biriydim benim bebişim gelişimi son haftalarda geriledi karık cevresi 36. Haftada doktor böyle devam ederse gelismezse haftaya kadar suni sancıyla dogumu baslatalim dedi ki bende iki türlü dogumdanda korkuyordum 🤭😂 ben suni istemiyorum hocam dedim yani oda bahsetti bebeğin kalbi yorulabiliyor falan diye yok dedim ben sonra 1 hafta sonra kontrole gitttik gelişmiş bı sıkıntı yok doğum şeklimin sezeryan olmasını istediğini söyledim ama nasıl korkuyorum sezeryandan bile kokrtum işte sezeryan dedim doktor eminmisin dedi dedim eminim biz gün aldık 38+1 de geldi benim minik kuşum bal oğluşum sabah 6 buçukta çıktık yola tabi ben heyecandan hiç uyuyamadım geceyi tuvallette geçirmiştim 😂😂 ay 1 saat uyumuşum uyandık ama annem falan gelmişti memleketten ay biz hazırlandık gidiyoruz ama nasıl nasıl heyecanlıyım böyle bişe olamaz kalbim boğazımda atıyor sanki 🤭 neyse geldik hastaneye üzerime ameliyat kıyafetini falan getirdiler hemşireler çok tatlisti biraz sakinleştirdiler beni ameliyathanenin önünden gecmemisim hayatımda anlatirken bile kramp girdi şimdi karnıma heyecandan 😂😂 neyse asansörde falan çok güzel konuştular bende benim heyecanımı gördüler ay geldim ameliyathaneye kolumdan açtıkları yere ilaçlar vuruldu bana dediler basın dönebilir biraz diye daha da bişe hatırlamıyorum yatış o yatis ne iğneyi hissettim ne bişe sıfır aci sıfır hissiyat doktora su verin bana diye yalvarmisim😂😂 hepsini sonradan hatırladım çocuğumu göstermişler hatırlamıyorum onu bile çocuğum nerde diyorum 😂😂 8 gibi girdik ameliaytta bebişim benden 15 dk önce çıkmış bende 9 a doğru çıktım bebişim doğum saati 8.35♥️ odaa geldik benim kafam hala dönüyor boyle bı kafa yok 😂😂 annee bu çocuğun kulakları neden kıllı demişim ahahah😂😂 neyse ilk kalkış okadar zor olmadı korkmayın anın tadını çıkarın canım yandimi yandı evet ama.korkulack ve dayanilmicak gibi değil yürüdükçe daha iyi oluyor 😻🙏 kolay diyemem ama çok zorda diyemem sadece bebeğinize odaklanın herşey mükemmel oluyor🤲🤲🥰🥰