Merhabalar herkese, bebek isteyen herkese☺️Her ay yumurtlama sonrası hemen belirti arıyoruz hepimiz . Ben şunu öğrendim ki adet ile gebelik hiç fark yok. Akıntı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti her ay hep aynı… çok böyle daha önce hiç yaşamadığınız bir şey belki. Ben şu an kimyasal gebelik geçiriyorum maalesef ☹️ Her ay kendimi dikkatli dinlediğim için söylüyorum aynı kasık ağrısı vs.oldu. Sadece yumurtlamanın 6.günü oturduğum yerde sol tarafıma 5-6 defa birisi iğne batırıp çıkardı öyle ki yerimden oynadım ne oluyor dedim ve evet bu ay hamile olabilirim dedim. Bir kaç gün sonra yine sol tarafta seyirme oldu gözümü kapatıp dinledim resmen 2dk sürdü. Bunlar gerçekten daha önce hiç olmayan şeylerdi. Demem o ki her ay belirti arayıp kendimizi yıpratıyoruz varsa zaten bazen tabi kendini belli ediyor yada etmiyor. Biz boşuna tırmalıyoruz kasığım ağrıyor şöyle akıntım var diye.. ben belirti aramamayı geç olsada öğrendim artık kendimi dinlemeyeceğim varsa zaten sizi yerinizden oynatacak bir belirti veriyor 😄