tazebiranne_hg04 Meltemparilti 25+5 haftalık hamileyim bol giydiğim zaman kimse anlamıyor hamile olduğumu
Bayancorek Meltemparilti 24. haftadayım anca çıkmaya başladı karnım, görenler anca soruyor bebiş mi var ya diye. 😬
eymeninannesi35 Meltemparilti 20 den sonra çok hafif belli olmaya başladı şuan 30.haftadayız bazen çok belli bazen belirsiz gibi geliyo bana
Betiiiiiii Ayimda hala insanlar anlamiyordu hamile oldugumu🤦🏻♀️ Kapali oldugum icin hep bol giyiniyorum cunku ama karnimda cok cikmadi zaten sanirim ic karnim buyuk🙈 suan 34. Haftamizdayiz yeni yeni karnim belirginlesti insanlar artik anliyor hamile oldugumu🥰
Momaslan 8 haftalıkken ilk mini göbüşlü fotomu çekindim. Öncesinde dümdüz bi karnım vardı tabi iç karnımda küçük olduğu için hemen belirdi hatta çevrem ilk aylarda bile sordu
Eylul10 8-9. Haftalarda belirginleşti 12. Hafta da artık net belli oldu dışarıdan direk hamileliğim görünüyordu. Şimdi 17. Haftadayız yarım ay gibi geziyorum. Bu arada ikiz gebelik sanırım o yüzden böyle hızlı gittim 🤷🏼♀️
43serife Meltemparilti şuan 23 +4 üm dogrulursam cikdigi belli ama çok da değil alt karnım vardı benim zaten o yüzden tam iyice belli olmuyor
DemirinAnnesiiii Meltemparilti 23 den sonra karnım çıkmaya başladı. Bol giydiğim an kimse anlamıyor dar giyer isem kilo mu aldın diyorlar. 26 +1 iz
Vicibici Meltemparilti 12. Haftadan itibarrn hafif çıkıntı vardı şu an 16. Haftaya girdik belirginleşti ama yine de belli olmuyor hatta sabahları daha inmiş oluyor gün içinde şişiyor.🤷🏼♀️