aylincelik Merhaba güzel anneler benim 40 haftama daha 4 gün var ve ben doğumla ilgili hiç bir beirti yaşamıyorum ve bebeğim ters ben nasıl dogurcam 😔 korkuyorum benim gibi olanlar varmı
tombis_anne34 aylincelik bende 39+3 tedirgin oluyorum ve heycanlanıyorum. Rabbim geleceği günü ayarlamıştır diye düşünüyorum.
aylincelik tombis_anne34 saglikla gelsin de işte ama bir yandan da keşke hemen gelse diyor insan beklemek yordu 😂
Cansudeniz122 aylincelik yürüyüş yapıyorum.Birde hurma yiyorum bebiş sende dene istersen.Birde bi you tube de video var.Onu yapıyorum.Allahtan cocuk hareket ediyor.İyi içerde diyorum.
aylincelik Cansudeniz122 bende aynı şekil yürüyorum mesela dün temizlik yaptım ya insan da hiç mi bel ağrısı sırt ağrısı olmaz bende de olmuyor bide devlette kontrol oluyorum bu hafta doktorlarda yok napcam inan bilmiyorum
tombis_anne34 aylincelik bende yoruldum. Evi kırkladım hurma falan yiyorum ama hiç bir belirti vermiyor sağolsun bakalım yarın tekrar kontrole gitcem. umuyorum ki doktor bişey der. Sizinkinin cinsiyeti ne? Erkek çocukları gününü tamamlıyor dediler bana
aylincelik tombis_anne34 benim de son adet tarihim 21 Ağustos 😂 ee ne dedi doktor kaç haftalikmis bebis
tombis_anne34 aylincelik doktora gore 38+3 olduk bugün ama ben adet tarihimin 21 agustos olduguna eminim(takvime hep isaretlerim adet oldugum tarihi) dune kadar gittigim butun doktorlarda uyumlu demisti bi sasirdim acikcasi kafamda karıştı bekliyoruz bakalım bebis hala icerde keyfi yerinde takilıyor.