Aynı şeyi ben de yaşadım. Benim bebeğim 34. Haftaya kadar çok güzel aldı. Ondan sonra 100 150 gr almaya başladı haftalık. 37 de ise hiç almamış 38 de aynı. O yüzden 38+5 e gün verildi sezeryan için. Ama benim ilk dağumum sezeryandı. O yüzden. Dr a ısrarla bir sıkıntı mı var bebeğim neden kilo almıyor diye sordum. Olabilir böyle şeyler dedi. Nasıl yani gelişim geriliği mi var dedim. Hayır gelişim geriliği diyebilmemiz için kan akışının zayıflaması ve beslenmenin durması lazım dedi. Yani dedim. Senin bebeğin sadece az kilo almış ve kilo alımı durmuş bu sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor dedi. Pazartesi 2820 gr kilosu 50 cm de boyu var dedi. Bu saatten sonra daha kilo almaz perşembeye gün verelim denildi. Üstelik hastaneden periontolog da geldi o da aynı şeyi söyledi. İyi o zaman güveniyorum size dedim. Perşembe 38+5 oluyorum. Kısmetse doğum gerçekleşecek. Yani demem o ki dr bir sıkıntı yok diyorsa çok canınızı sıkmayın. Varsa hele ki devlet kesin söyler. He içiniz rahat edecekse tabi ki başka dr da gidin. Sağlıcakla çocuklarımızı alırız kucağımıza inşallah