Verasmommm Birminikcivciv ya benim hamilelikten önce hiç istemezdi canım ice tea çok içerdim ya da kaynanam çok güzel vişne kompostosu yapardı bayırlırdım onu içerdim ama hamilelikten sonra cola fanta çok istemeye başladım. arada yarım bardak falan içiyorum abartmadan ama bana kalsa abartırım eşim kızmasa içerim litre litre :D
Benjaminannesi Birminikcivciv ben 8 aydır içmiyorum ama içmesem olur mu olmaz kokusunu bile ozledim benim yerime de iç 😭
Ftsgms34 Birminikcivciv Bende tüketiyorum arada. şeker yüklemesinde de bi sorunum cıkmadı çok şükür. Tamam dogru şeker var içinde normalde hiç şeker tüketmiyorsan birşey diyemem ama Yani zaten normal hayatımızda da zararlı olan bircok şeyi yiyip içiyoruz birşeyin sana zararının olması için aynı şeyi hergün ve çok tüketmen gerekiyor diye düşünüyorum ben.
Jeixjd Birminikcivciv bebeğin için sabretmelisin canım ama duramiyirsanda stres yapma hamileyken alkol alan sigara içen insanlar var
Dark Birminikcivciv yarım bardağı geçmeyin eğer günlük içiyorsanız. En azından nefsimiz kırılır. Olan olmuş artık tatilde düşünüp strese girmeyin
Fidan_14 Birminikcivciv Seni korkutmak isdemem amma içmemeni isderim bir olay oldu hastenede kola haqda bunu sana anlatmıyorum çunki hamilesin amma rica ederim bebeyin için içme ben derdinnen ölsem bile içmem
Krnn1 Birminikcivciv daha dün eşime almamasını söyledim. Çok seviyorum dayanamayıp içiyorum. Ay canım özellikle istyr. Allahtan hiç çay kahve tatlı tüketmiyorumda belki dengeliyordur
Busrabetul Allah’ın aşkına onu yeme bunu içme onu yapma ne yiyip icecez biz 😁 bence canımızın istediğini şimdi yiyip içmeliyiz bebek doğunca istesekte gaz yapacak diye tuketemeyecez zaten 😂
Duyguylmz Birminikcivciv ben kola bagımlısıyım. İlk bebegimdede içtim bundada içiyorum. Kola bebekten çok bana zararlı. Ama oğlum çok gazlı doğdu. 4 ay sancı çekti. Ona bağlı sanırım. İçmemek daha iyi tabi ama ben cok bagımlıyım bırakamıyorum.