Melek-20 38 haftalığım, 36. Haftada 2 haftalık gelişme geriliği vardı, bu hafta 4 haftalık gerileme olmuş be 3 haftadır çok iyi besleniyorum ama bebeğimde hiç bir gelişme olmamış aynı durumda olan var mı ?
01rebirth Melek-20 canım benim de düşüktü kilosu bir arkadaş bu sütü önerdi herğün bir tane içtim mutlaka, kaşar yedim bol bol birde çiğ kuruyemiş, inananın 15 güne topladı inşalllah size de yarar dua edersiniz bana https://resimyukle.io/r/YnkVq2VzbZ
Adileeselvi Melek-20 Benim 36.hafta da gelişimi durmuştu canım neler tükettik oysaki hiç kilo alamadı dünde suyu azaldığı için sezaryen oldum 2745 doğu sağlıklı çokta iyi şükür 🙏
Dark Melek-20 böyle bişey varsa artık bebeğin doğması gerek aslında. Neden bekletiyorlar haftaniz da büyük. Bebek gelişmiyor demek ki içerde
Melek-20 01rebirth canım 3 haftadır her gece muzlu süt, pekmez, kaşar peyniri, yumurta sınırsız bi şekilde tükettim ama ne yediysem bi faydası olmadı hepsi bana kilo oldu ama hiç bebeğe gitmemiş
igvescarim Melek-20 mrh gerileme derken mesela fl ve ac felan hepsi mi geri kafa ölçüsü hepsi birden mi geri yoksa sadece kilo olarak mı
Melek-20 igvescarim Karın çevresi geride, boyu iyi dedi kilosu 3 haftadır 2800 suyu iyi olduğu için bekletip normal doğumu bekleyelim diyor dr, ama çok istersen sezaryene de alırız dedi napacagımı bilmiyorum
igvescarim Melek-20 benim de 1 hafta karın çevresi 2 hafta boyu geri duyduğumdan beridir çok canım sıkılıyor inşallah sağlıkla doğarlar 🤲🏻 35+2 deyim kilosu 2400 kilosu da zayıf dedi
Dark Melek-20 evet ama bebek gelişmiyor fark aciliyor. Aslında doğma zamanı gelmiş. Bilemedim. Normalde saygı duyar böyle demem ama bence bir doktor görüşü daha alin
01rebirth Melek-20 anladım canım arkadaşların dediği gibi plesanta kaynaklı bir sağlık problemi vardır, inşalllah allahın izniyle sorun çözülüp sağ salim alırsın kucagına bebişini🤲🏻
Melek-20 igvescarim inşallah canım, iyi beslen sen, umarım sen de beslenmeye bağlı gelişme devam eder, ben ne yediysem işe yaramadı su an 4 haftalık karın çevresi geriliği var
Dozem Dark Fransada yaşıyorum bebeğim 41 haftalık dogdu 2200 kg hiç gelişimi geri diyen doktor olmadı türkiyede insanları niye böyle korkutuyorlar anlamıyorum sadece küçük bebeğimiz diye severdi doktorlar, doğduktan sonra zaten çabuk toparlıyorlar mesela ilk doğduğunda bebekler mutlaka ertesi güne bi 200 250 gr düşer ama bizimki şiş olmadığından o düşme olmamıştı direkt kilo alarak ilerledi hele ki gelişmiyor diye sezeryanla almak niye kilo almıyosa da iç organları tamamlanıyor küvezde kalacağına karnında kalsın
Melek-20 Dark dr um ısrarla normal doğum istediği için bekliyoruz cumartesi çatı muayenesi yapıp duruma göre doğumu başlatacakmış
Dark Dozem olsun sorun değil 🌸 Bebek sürekli geriye düşüyor. Suni verip doğum başlatılabilir. 39. Haftaya girmis. Zaten doğum zamanı gelmiş. 1 aylık fark çok fazla. Bebek gelişimi tamamlamış organ vs olarak. Birden durması garip