Mineoooo Mobilyalarım beyaz olmasına rağmen aşırı derece de tozlanıyor sildiğim şey yarın toz halinde bir çözüm bulabilen var mı
Derya Mineoooo önce süpürün sonra toz alın eğer önce toz alıp sonra süpürürseniz tozlar tekrar kalkıp yapışıyor her yer hiç silmemiş gibi 😞
2koftemom Mineoooo trendyolda.kedi tüy toplayıcı var Bi bqkin herkes koltuk ve yatakta ki tozları iyi aldığını yazmış gırgır gibi ama.toz topluyor uygun fiyatida
Mor_papatya_ Mineoooo Beyaz bı koltuk örtüsü alıp sildikten sonra koltuklarınıza geçirebilirsiniz böylece hergun silmekten kurtulursunz
Smyye1B Mineoooo Domol marka temizleyici varmış o çok iyi diyorlar alıp deniyicem benimde aynı oluyor hatta ertesi gün değil akşama tekrar toz oluyor. 🙁🙄
Oznrusk Benimde öyle ve bi çözüm yok maalesef kötüsü silerken birde tozlar dağılıyor beze gelmiyor mecbur önce süpürgeyle çekiyorum sonra siliyorum
Feyza-nur Mineoooo mobilyalarım siyah ve tozlar halay cekiyor hergür 3 yıldır çare bulamadım yatak odam ahcap hiç belli olmuyor ahşap mobilya canmış 😂