Aliyegunes Kızlar önerilerinizi bekliyorum 31 haftalık enazdan simdedn bakıp fiyatlar ucmadan alayım,❤️❤️
Emineklccc Aliyegunes kesinlikle tavsiye etmiyorum gecen sene aldım maller marka ilk ayında ayaklari düştü salanamaz bi hal aldı suan da hic sallayamiyorum ayağımda sallayip koyuyorum kızımı ikinci bebeğime de sepet besik almayı düşünüyorum
zeynepikra_61 Aliyegunes benimki de sallanan park beşik sallaması hariç herşeyi iyi üzerine başka bir çocuk abandi ve ayakları yamuldu bir daha da kullanamaz olduk 😁🙄
Yesim619 Emineklccc ay bendekide park beşik aldığına pişman oldum mekanizması bozuldu bı sağa bir sola kayıyor
Aliyegunes Emineklccc aaa hadiya ilk kziinin normal beşiği var byyyen beşik ama ikinci ye hamile oldgum için almışken. 4 5 yaşına kadar kullanan istiyorum
Bernauraz Ben elele marka aldim arkadasimin tavsiyesi ile trendyoldan.Geldi kurduk falan gayet guzel ve kullanışlı bence. Tabi bakalim kullanınca gorucez birazda 😊
Ga0312 Aliyegunes https://ty.gl/seiwftm37z canım ben bundan aldım çok güzel alanlarda hep memnun bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım kahve rengi olanı aldım ben fiyatıda inmiş
2cocukluana Ben kizimda almistim sallanan kismini hic kullanmadim ama cikarilip takilabilen 2 ayagi var sallama icin simdi 2.kızıma hamileyim deneyecegim ayaklarini olmadi hamak beşikte var onu kuracagim