cemreee__ 2prensesannesiiii yaaa hamilesin canım tebrik ederimmmm ayyyy çok sevindim inşallah darısı bana olsun 🥰
cemreee__ 2prensesannesiiii yemin ederim senin adına öyle heycanlandım ki kuzum çok mutlu oldum yaa rabbim sağlıkla devam etsin inşallah. 🥰🥰🥰🥰
2prensesannesiiii cemreee__ inşallah canım benim amin 🙏🏻🥲 teşekkür ederim darısı sizlere olsun sen naptın kuzum🥺
cemreee__ 2prensesannesiiii kuzum ben yarın bidaha test yapcam sabah senin şuan belirtilerin ne ne hissediyosun vucudunda ve test yaptın mı bidaha
melisaugtr 2prensesannesiiii valla hiç bilmiyorum ki kan versem eşim anlar hemen benim😳 damarlarım öyle ince ki bulamıyolar bulunca da mosmor oluyor😥 herhalde bir test yaparım sonra kan durumu olabilir 🤷🏼♀️
haticenurrr 2prensesannesiiii ayy çok sevindim sağlıkla kucagına al insallah canım 😍🙏🏻 darısı buradaki tüm arkadaşlara olsun❤️
Cydaaaaa Bende dün adet olmalıydım 1 gün gecikti pekte umutlanmak istemiyorum ama inşaAllah isteyen herkese nasip eder rabbim😊
2prensesannesiiii cemreee__ yok test yapmadım olmazsa salı günü yaparım test belirtim kasık ağrısı bulantı arada baş dönmesi tansiyon düşer gibi şiddetli baş ağrısı ve ağlama krizi duygusallık
cemreee__ 2prensesannesiiii baş dönmesi bende de oluyo ani bi şekilde sonra kasık ağrısı ara ara bide akıntı var biraz ama göğsüm falan hassas değil canım
melisaugtr 2prensesannesiiii kız benim koca öyle uyanık ki en ufak şeyi fark eder😅 kış olsa neyse dicem de askılıyla geziyorum bacım nasıl saklayayım😅
cemreee__ 2prensesannesiiii sy inşallah bende yarın sağlık ocapına kanda vereyim idrar testi de yapayım en iyisi
2prensesannesiiii melisaugtr ben söyledim varda diyemeyiz yokta dedim bu defa gizlemedim cuma günü kan vereceğim beraber 🙏🏻
melisaugtr 2prensesannesiiii iyi yapmışsın canım söyle söyle ben hiç ümit vermek istemiyorum şuan. Sanırım beklemede kalıcam şurda 5 gün kaldı