gunesligun 2prensesannesiiii 8 gün varken negatf çıkar zaten. Benim 3 gün var. Testte 3 çizgi var. Bi post açayım da bakalım ne diyecekler😂 (umudum yok ama inş vardr)
gunesligun Deletedmom_85 var ama aynı marka. Buna güvenmeyim bence yarın sabh yaparım wğer yine böyle çıkarsa başka marka alırım😅
2prensesannesiiii gunesligun 🤣🤣🤣 kuruma çizgisi derler çoğunlukla en iyi kanla öğrenirsin canım benim silik çıktı kuruma dediler kanda pozitif çıktı
gunesligun Deletedmom_85 sen ne durumdasın? Çok istiyrm ama yapack bişe yok. Allah vermedikten sonra elden bişe gelmiyr
Deletedmom_85 gunesligun bende öyle istiyorum ama sadece istiyorum işte. Rabb’im nasip etmedikten sonra. Nasipten öte yol yok. Bende bekliyorum canım 5-6 gün var reglime yumurtlama üzerinden 9 gün geçti 🙁
2prensesannesiiii gunesligun ahahhaha😂😂😂 olabilir her şey diyebilirler sen en güzeli kan ver ya da 2 güne tekrar test yap
gunesligun 2prensesannesiiii yarın sabh bi test daha yapıcam. Ona göre belli olur. Keşke olsa… ama olmasa da tevekküldeyim
2prensesannesiiii melisaugtr yok vermedim bugün verebilir miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bide korkuyorum bi yandan doğru düzgün belirtim yok adet belirtim bile yok 🥲