Semadml ParildayanYildiz @2prensesannesiiii Kızlar ya test yapacak yok mu :D içim içimi yiyor pik bile görmediğim halde aşırı sağ kasık ağrım var ama hsgdendir belki diyorum kendimi tutmaya çalışıyorum ama test perileri hep yanımda 5 gün var regle 🤪
ParildayanYildiz Semadml test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kuzum önceden günüm gelmeden yapardım şimdi 2 3 gün fln kaldi cesaretim yok bende iyice duygusalım benim ne zaman çocuğum olacak diye kafayı yiyorum sürekli 😥
Semadml 2prensesannesiiii 8 fazla ama ya daha dur bakalım :) bende bu ara çok ağlıyorum duygusallaştım diğer gebeliğim boş olup düşmese 7 aylık olacakmış ona falan bakıp ağladım seviyoruz kendimizi yıpratmayı galiba 🤷🏻♀️
2prensesannesiiii Semadml bende bebeğim için ağladım ölen kardeşime ağladım evliliğimde yaşadığım sıkıntılara ağladım 😭 nefret ediyorum böyle ağlamaktan 😣
Semadml ParildayanYildiz aynen bende öyle allahım hemen nasip etse de kurbana bebişlerimizle girsek keşke sürekli bu ay hamileysem Burcu şu olur falan diye hesaplıyorum etrafımda yeni deneyen herkes çoktan hamile kaldı cinsiyet bile öğrendi 😞
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ya böyle geliyorlar işte bütün acılar hücum ediyor duygu seli oluyor 2018 de kaybettik 17 yaşında denizde boğuldu sağol canım allah razı olsun🙏🏻😞
ParildayanYildiz Semadml ah kuzum bende aynı durumdayım şuan bayram gelmesini hiç istemiyorum bütün akrabaların çocuğu var sadece benim yok kendimi öyle eksik hissediyorum ki onların yanında😔
Hafza Semadml yarın adet günüm pazartesi dwgerim 1.34 gelmişti ben yükselir sanmıştım ama tutunamadı galiba
Semadml ParildayanYildiz evet bir de hiç ağızları susmadığı için ekstra üzülüyorum kaybımdan sonra kilo aldım yok hamile misin iyice şişmişsin bir şey mi var ve bunu en çok kadınlar yapıyor zerre duyguları yok yazık