Tugbashn Merhaba hanimlar megnezyum takviyesi alan varmi aranizda bir iki haftadir kalp carpintim ve bacaklarimda gucsuzluk hissediyorum ve biraz yuruyunce hemen yoruluyorum megn4zyum eksikligi olabilirmi acaba
Gamzer Tugbashn Ben uzun zamandır kullanıyorum. Doktorumun verdiği haftayı hatırlamıyorum ama yalanci kasılmalarıma, kramplara falan çok iyi geliyor. Doktoruna söylersen yazar zaten❤
2bebeannesiii Tugbashn Canım benim bu 2. gebeliğim daha gebeliğimi öğrenmeden önce sol bacağım durduk yere uyuşmaya başlamıştı . Sonra kadın doğum doktoruna söyledim magnezyum verdi bi 10 gün kullan bakalım dedi gerçekten iyi geldi . Bi kaç gün içmedim yine ağrımaya uyuşmaya başladı . Bu sabah tekrar başladım kullanmaya . Doktoruna danış o da büyük ihtimalle magnezyum verir .
mirage333 Tugbashn benim bacaklarım çok agriyordu doktorum 28. Haftada başlattı. Doktorunuza söyleyin
2anneliktelasi Tugbashn merhaba ilk gebeliğimde de 2. Gebeliğimde de aynı vitamin ü verdi dr um nbl osteo formula (kalsiyum , magnezyum,d3,çinko) var . Ben cok memnunum 12.haftamdan itibaren kullanıyorum .
Tugbashn Gamzer tesekkur ederim mutlaka soyluyecegim bes dk yuruyup hemen oturmak istiyorum resmen bacaklarim tutmuyo
Tugbashn 2bebeannesiii tesekkur ederim cuma gunu kontrolum var mutlaka soyluycem neredeyse hic yuruyemez hale gelecegim😔
Tugbashn mirage333 tesekur ederim cuma gunu kontrolum var mutlaka soyluyecegim biraz arastirdim magnezyum eksikliginden kaynakli belirtiler
Tugbashn 2anneliktelasi tesekkur ederim bende 28 haftaligim hergecen gun bacaklarim biraz daha tutmuyo sanki banada faydasi olur insallh doktor yazarsa
Yesim619 Tugbashn magnezyum takviyesi alıyorum fakat miligrami hafif olduğu için bı işe yaramıyor dizkapaklarima kadar kramp vuruyor dozunu artiricam doktora çünkü yumruk taş gibi oluyor
2anneliktelasi Tugbashn devletin karşıladığı bi vitamin değil dışardan almanız gerek doktorunuza sorun ama faydası olacaktır hem size hem bebeğinize