Melekk8 Kızlar bir kez boş gebelik geçirdim endişeliyim ilk randevuma gittim ama kesem 1 hafta geri böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı bu arada yumurtlama takibi yapıyordum adetin 17-18günü yumurtlama gördüm bununda etkisi olabilir mi
Sehrbnon12 Melekk8 canım endişe yapma olabilr geç döllenme falan asla canını sıkma yani en azından kesen görünmüş insallah haftaya da kalp atısları için gidersin
Mavidunyamm Melekk8 tabiki onun etkisi var. Bende 23. Gün yumurtlama gördüm. İlk birkaç kontrolde haftası geride çıkıyordu ama sonra düzeldi. Geç yumurtlama olunca geç döllenme olmuş 🥰 şuan bebeğim gününü yakaladı da geçiyor bile 😁 içini ferah tut canım
1prenses2prensyenigebe Melekk8 benim 4. Gebeliğim adet tarihine göre 8+1günlük keseye göre 7+4 ama sağlıklı dedi doktorum belki geç döllenme olabilir dedi
Sg40_ Geç olabilir belki benim adetime göre 11+6 olması gerekiyor ultrason a göre 10+6 ilk zaman 10 gün kadar ara vardı büyüdükçe yakalıyor tarihi bence herkeste farklı olabilir
Sg40_ Melekk8 aynn ilk gunden beri var ikinci gebeliğim ilki öyle değildi şöyle söyleyim ilk oğlumda 3 gün geçmişti beta 503 çıkmıştı bunda 4 gün geçti 248 çıktı korkmuştum niye böle oldu diye Dr geç döllenme dedi yavaş buyuyo dedi ama keseyi 5 de gördü kalp atışı 7 de oldu
Sehrbnon12 Melekk8 bende 5 haftada gitmis tim sadece keseleri gördüm.. 10 gün sonra gittiğim de de kalp atıslarını duydum canım sende duyarsın insallah
Mavidunyamm Melekk8 ilk gittiğimde 10 gün gerideydi sonra 12 oldu şimdi de bir hafta önde 🥰 ilk kontollerde böyle olması gayet normal dedi doktorum. Ben 6+3 te duydum kalp atışını
Sehrbnon12 Melekk8 rabbim buyuk valla belki sen gittiginde kesen bölünmüş ikiz de olmus olabilir bende sok oldum ama olmustu canım 😂😂
Denizbrhn Bende dün gittim normalde 7+3 ama doktor 6+5 olarak görünüyor dedi kalp atışını duyduk önemli olan bu dedi sıkıntı edilecek birşey değil dedi 🥰