canmyavrum bizzat kendim dogum yaptim asirida memnun kaldim ve herkese tavsiye ederim. Memnun kalmayanlarin ne gibi bir beklentisi var bilmiyorum. Cok guzel ilgileniyorlar hemsirelerden tut hasta bakicilara kadar . Odalar tertemiz surekli gelip temizliyorlar hemsireler cok ilgili birsey lazim oldumu yada saat basi nerdeyse gelip kontrol ediyorlar. Emzirme hemsireleride harika anne dostu bir hastane kesinlikle mamaya yonlendirmiyor biz ilk memeyi tutturamadik kac kere gelip yardimxi oldular hatta kayinvalidrm sutu yok mama verin bebege dedi hemsire gogsumu sıktı azcık , sari bi su geldi teyze annemizin gayetre sutu var mamaya ihtiyaci yok annenin moralini bozmayin emzirdikce dahada artacak dedo ve kesinlikle mama verdirmedi cok duaciyim kendisine 2 yasina kadar emzirdim mamasiz o kadinin dedikleri sayesinde tabi. Simdi tekrar hamileyim ve kontrollere oraya gidiyorum dogumuda orda yapicam simdi ayri bir bolum yapmislar gebeler icin harika olmus diger hastalardan bagimsiz biryer. Ayrica yogun bakim olarak tam tesekullu bir hastane benim ikiz olacak ve kuveze girerse diye sorusturdum tum ekipmanlari fazlasi ile var.