Havvamurat 80 kilo üstü hamile kalanlar doğuma kaç kilo ile girdiniz ,doğumdan kaç kilo ile çıktınız?
ozgeya Havvamurat 84 kiloyla hamile kaldım,doğuma iki haftam var,şimdilik 76 kiloyla doğuma gireceğim iki haftada değişmezse 😬😬😀😀
eymaAltndal 85 le hamile kaldim 82 ye düştüm şimdi 88 oldum 30 haftalik hamileyim bilmiyorum doguma kaç kiloyla girecegim merak ediyorum inşallah çok almam 😞
Psikolog Ben 80 kiloyla hamile kaldim ve hamileligimi 6. haftalikken ögrendim. Suan 32. haftadayim ve 87 kiloyum doguma kac kilo ile girerim bilmiyorum ama bu sürecte oldukca dikkat etmeye calistim ama bukadar oldu anca. Hayalim hep zayif top gibi bir karnim sadece olsun istiyordum ama kilolu bir sekilde hamile kaldigim icin karnim tam top seklinde degil sanki normal kilomun üzerine kilo almisim gibi duruyor ve karnim 2 kat gibi yani yuvarlak degil
Seldaapk Ben 78 ile hamile kaldım doktorum doğuma kadar 9 kilo alabilirsin dedi 16 haftaligim şu ana kadar kilo almadım ama karnım çok büyüdü gören 6-7aylik sanıyor zaten göbek vardı bide iç karnım darmış şimdiden çatlamaya başladım.doguma yuvarlanarak gidicem gibi bi his var içimde 😂😂😂