Minikmucizem0 Kizlar az önce doktorun yanından çıktım devlet hastanesi. 33+1 haftalığız doktor bebeğin kafasını 31+4 haftayla uyumlu ölçmüş 1 hafta önemli bişey değil dedi sorun olmaz dedi ama ben çok üzüldüm içime dert oldu kilosunuda 1700 dedi. Böyle olup bebişi düzelen haftasını yakalayan gelişmesini kilo almasını sağlayan neler yaptınız neler yediniz ne kadar sürdü yardımcı olur musunuz çok üzülüyorum 😏
user124578 Minikmucizem0 canım 1 hafta küçük demek genetik olarak minyon demek benim iki kızımda hep geriden geldi 8 10 gün sonuç 2800 doğdu 2700 e düştü 39 haftanın içindeyken yarın yine doğumum var kısmet olursa buda zayıf doğacak
Gorkeminannesi Minikmucizem0 ya ben 20 kilo almistim bebeğim 3190 dogdu şunu ye bunu ye laflariyla degil sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim önden gidiyo geriden geliyo laflarına da takılma her bebegin yapısı farklı önden gitmesi (+) geriden gelmesi (-) bi durum değil ki o bebegin kendine ozgu vucut yapısı yani takılıp üzme kendini boşuna bu bebegi daha cok etkiler💖
Acemianneee08 Minikmucizem0 kuzum benmde 28 haftalık gittiğimde 1 hafta öndeudi 32 de gittim 5 gün geride çıktı . Kafana çok takma . Bebeğin pozisyonuna bağlı tam ölçemeyebiliyor ultrason da yanılma payıda var . He birde ne yiyip içsen fark etmiyomış bebek kaç kilo doğacaksa o kiloda doğuyomş çok etkilemiyor dedi doktorum o sizden ne çekecekse zaten çekiyormuş vitamin vs olarak
Tansum Minikmucizem0 bende sizin gibiydim bugün biraz hüsran yaşadım Herşey yolundaydı bian da kilosu 10 gün geri attı ha bu bebekte gerilik anlamına gelmez zaten sadece minyon bir bebek olacak anlamına geliyor 2.800 diyor doktorum doğum kilosuna ve hiç üzülme gayet iyi kilosu gerçekten ben kendimi hep böyle motive ediyorum yani ben ne yesem de bebeğime yarayan yarayacak zaten düzenli ve dengeli beslen derim. Ben. Benim sorunum bebeğe giden kan akımı yavaş olduğu İçin bu şekilde az alarak ilerliyor bebeğimin kilosu , sizin böyle bir sorununuz yoksa beslenmenize özen gösterin bir daha ki hafta bakın bakalım düzene girmiş mi çünkü normal sağlıklı bir gebe ile bir değilim bebeğime giden kan akımım yavaş bu yüzden minyon olmasının sebebi
Elfsndkl Korkma bee benimkide önden gidiyodu hicbir şey olmaz. Bol bol makarna ye dermişim 😂😂 ama bol bol muz , hurma , kaşar peyniri , kuruyemiş aman ye işte herşeyi bebek asıl bu haftalarda kilo aliyo bi bakmisin 2.5 kg olmus
Minikmucizem0 Elfsndkl yaa çok teşekkür ederim hepsinden bol bol yiyicem inşallah düzelir içime su serptiniz🙏
Minikmucizem0 user124578 hayırlısıyla kucaginiza alırsınız inşallah 🤲 banada dua edin sancılarım vardı bitti bu çıktı şimdide korkuyorum biraz bi rahat yüzü göremedim sevinemedim doğru düzgün
user124578 Minikmucizem0 rabbim yardımcın olsun hiç canını sıkma benimde iki hamileliğimde nst de 28 haftada sancı çıkmaya başladı ilkinde 35 te açıklığım başladı nişanım geldi 120 leri gördüm sancıda ama kendisi gelmedi erkenden bu arada birde 20 haftalıkkenden beri suyum azdı sonuç suan 20 aylık kızım ikinci kızım doğacak bundada sancım erken başladı ama 37+5 i gördük çok şükür sende vaktinde sağlıcakla kucağına al İnşAllah
Hilalya35 user124578 evet ilk ve ikinci cok farklı oluyor ilki erken gelecekt 38 de geldi bu 40 haftalık olucam carsamba günü hele niyeti yok gelmeye 🤭
Minikmucizem0 Hilalya35 Allah yardımcımız olsun ya Allah’ın izniyle kucağınıza almak nasip olur inşallah 🙏
Minikmucizem0 Hilalya35 benimde ilk 28 haftalık doğdu çok şükür şu an 3 yaşında sağlıklı bu ikinci gebelik
qiz3Mm Bizimde 1 hafta geri son adet tarihine göre ama doktor döllenme 1 hafta sonra olmustur dedi. Yani normal
edis22 Minikmucizem0 ayyy bende aynisini yasadim😞 benimki gec dollenmeden dolayi ilk basta dr haftasina gore kucuk dedi adet tarihimi degistirdi. 1hafta geride gibiydi. Sonra ilerleyen haftalarda normal adet tarihimi yakaladi her defa dr masallah haftasina gore onde diyordu uzun boylu kilosuda ilerde diyordu. Sonra seker yuklemesi yaptim sinirda cikti diye diyete girdim cok az yemege basladim. Ben ondan oldugunu dusunuyorum ama en sonki ko trolumde haftasina gore 1 hafta geride kalmisti melegim. O kadar uzuldum vicdan azabi cekiyorum ki😞 2 hafta geriden veya onden gitmesini normal karsiliyorlar dr’lar. Benim dr’da bana bisey demedi haftasina gore yaklasik uygun dedi ama ben kendim usg kagidinda ultrason olcumleriyle haftasina gore olan olcumlerini kiyasladigimda anladim 1 hafta geride oldugunu. Sonra diyeti tamamen biraktim artik hersey yiyorum bakalim ayin 6sinda randevum var insallah haftasini yakalamistir melegim🤲🏻😞 kasar yogurt muz yiyin bunlar kilo aldiriyormus bebege. gecmis olsun
Minikmucizem0 edis22 üzülmeyin Allah büyük ya sağlıklı dogsunlar inşallah insanın içine dert oluyor ister istemez benimde salı randevum var inşallah yakalar haftasını 😊
edis22 Minikmucizem0 aynen valla dondikim zayiflamis vicdan azabi cekiyorum. Insallah benimkide yakalamistir haftasini. Rabbim meleklerimizi bize bagislasin🤲🏻