mhdmraa https://imgyukle.com/i/R9MR9n bu halıyı kullanıyorum robot süpürge almak istiyorum ama tüylerine ya da saçaklarına takılır mı? Tüylerine takılmıyorsa saçakları kestirebilirim ama tüylerine takılıyor mu diye merak ediyorum
Nuraslanklc mhdmraa kenardaki püsküllerine takılabilir ama robot olsa da haftada en az 2 kez diğer süpürgeyi de kullanmanız gerekir bu halıyla özellikle ☺️
yeliz007 mhdmraa Bende de püsküllü halılar var canım takılsa bile geri gidip düzeliyor tekrar geçiyor sorun olmuyor yani xiaomi mi vacuum mop pro kullanıyorum canım
mhdmraa Nuraslanklc evet haliyi normal supurgeyle supururum ama robot takılır mı bilemedim robotu acınca halıyı kaldırayım diye dusundum ama koca halı her seferinde kaldiramam 😁
Nuraslanklc mhdmraa kaldırın 🤣 robot düz zemini mükemmel temizliyor ama halıyı değil sadece bu makinede yıkanan ince halıları güzel süpürür sanıyorum birde benim öyle halım vardı takıla takıla püskülü de mahvetti yoldu resmen yumak gibi olmuştu 😬ya kestirin yada riske atmayın kaldırın halının altına kıvırın yaparsınız birşeyler 😁
Caglaasya mhdmraa ben s5 max kullanıyorum Benim püsküllerim daha fazla geçerken püskülü çektiriyor ama takılmıyor geçip gidiyor hiç sorun yaşamadım sizin püskül benimkine bakılarak çok az bence takılmaz tabi markasına göre değişir
Fehva Ben roborock s6 max kullanıyorum yoğun ve kalın püsküllü halılarım var süpürürken takılmıyor, sadece halı üzerinde vakum gücünü arttırdığı için püskülleri havaya dikiyor ya da katlıyor. Bence sizin halınızı da rahat şekilde süpürür, sorun olmaz.
gunbatimi Aldıgın markaya göre değişir benim halımda böyle homend alex laser var bende hiç takılma yapmadı ama arkadaşlarımın robot süpürgelerinde böyle sorun oluyomus duymustum