Bfbelss_92 Kızlar Özel Erdemli yeni şehir hastanesinden fiyat aldım 3500 TL Ailem Erdemlide orayı da bir düşünüyorum
illy Bende şeyi soracam herşey dahil 4 bin dedi doktor . Epidural muhabbetini bilmiyordum o yüzden sormadım . Ekstra sormam mi gerekiyor bilgisi olan aydınlatır mi ne farkı oluyor
Bfbelss_92 illy herşey dahil dediyse içindedir canım benim yoksa derlerdi fiyatı şu epidural şu fiyat diye
Bfbelss_92 Fatma-onal canım bende çok memnun dum ama ekstra bir şey çıkarsa karşılayabilceğimi düşünmüyorum
Bfbelss_92 Seda3309 yani çocuğun eksiğine verilir o para bir takım bile olmuş 100 TL mecbur alıyorsun Tamam hastane doktor önemli ama sonrası da var bunun Düz ameliyat olsa belki verirsin Şimdi çocukla beraber bir sürü masraf çıkıyor hangi birini karşılayalım canım
Yeni-Anne3333 Fatma-onal Bu 16 bin TL’nin içinde neler var çok fazla değil mi? Bana 5500 sezeryan için fiyat verdiler sadece o kadar. Bilmediğim bişey mi var acaba
Fatma-onal Yeni-Anne3333 ben sgk lı değilim cari fiyat bu sgk olanlar ucuz bence hiç bir sağlık güvencesi olmayan hamilelere bu ücreti söylüyorlar içinde sadece 2 gece kalma ücreti var başka bir şey yok malesef
MerveeD Bfbelss_92 11 gün önce forum yaşam hastanesinde epidüralli sezaryen oldum 4250 TL ödedik cokta memnun kaldım. tekli odaları hemsıreler doktorum hepsinden cok memnun kaldım