DZuzii Merhaba anneler, dün muaneye gittm ve doktorm iyi bealenmediğimi söyledi 36+4 üm ama bebek 2,500 müş zayıf dedi ne yemem lazım ben hergün mutlaka ceviz ve yumurta yerim başka öneriniz varmı acaba
OktayMeltemSahin DZuzii zayıf mı dedi 🙄 arkadaşım 38+4 te 2700 doğum yaptı doktor gayet iyi dedi bence haftasına göre çok iyi
gokturksmom Ben de dün 36+6da gittim 2900 dedi bence sizinki çok da düşük değil kilosunu takmayın doğana kadar alacak daha elbet 🙏
OktayMeltemSahin [bilinmeyen] illaki değişiyor ama arkadaş 34 haftada daha doğana kadar 3 olur yani demek istediğim az değil kilosu
OktayMeltemSahin [bilinmeyen] kız bende uyuyamadım bütün gece son 7 gün kaburgama yaslanmış benim oğlan dünden beri manvetti beni Allahım artık hayırlısıyla bir doğursam ayakta uyumaya çalıştım yok sağa dönüyorum batıyor sola dönsem uyuşup kalıyorum 😣😣
DZuzii Çok saoln kızlar rahatlattnz valla doğum yaklaştıkça daha çok korkuyorm zaten bide bu.. Enfeksiyon var diye bide elime ilaç tutuşturdular of dedm bu ne..