ekfidi doğuma üç gün kaldı her sabah mide ağrısı bulantısı halsizlik çekiyorum önerisi olan varmı artık dayanamıyorum 🫣😑
dnz_dnz ekfidi kaçıncı haftasınız, sezaryen mi olacak? Benim de iki gün kaldı sezaryen olacağım, 38. Haftamdayım. Midem bulanmıyor da yanıyor benim birkaç haftadır. Gebelik reflüsü oldu. Bir çözümüm yok benim de. Mide şurubu içiyorum dayanamayınca
charlottececi ekfidi 34. Haftamdayim 2 haftadir surekli bulantim var. Aksamlari ve sabahlari genelde. Aksam uyumadan once tambugday ekmeginde yagsiz kasarli tost yiyorum o iyi geliyo sabah uyaninca da hemen bir seyler yiyorum. Bulantıyı bastiriyorum 🙄
bebekveannesiii dnz_dnz ayy ben deee valla artık yanmaya şurup bile fayda etmiyo hayırlısıyla bı doğursaydık🙄
ekfidi dnz_dnz 39.haftadayım doktorum normal veya sezeryan diye birşey söylemedi ama 5.haftalıkken başladı mide yanması ağrıması şimdi son zamanlarda da mide bulantısı başladı hap şurup ne alırsam alayım devam ediyor 😞😞😞
ekfidi bebekveannesiii gastritis için aldığım ilaçlar fayda etmiyor 😑 az kaldı diyip çekeceğiz heralde
dnz_dnz bebekveannesiii ah keşke doğursak da rahatlasak. Son zamanları baya zor geçirdim ondan önce hamilelik güzelmiş yaa diye geziyordum ortalıkta saf saf 😄 Sizin ne kadar kaldı?
dnz_dnz ekfidi son zamanlarda çok duymadım mide bulantısı ama herkesin bünyesi farklı tabi. Allahtan az kaldı doğuma ben de çok zorlanıyorum artık 😩 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🌼
Huzur123 ekfidi son zamanlarda mide bulantısı olmuyomuş normalde tansiyonun veya idrar tahlilinde skıntı var mı
bebekveannesiii ekfidi sanırım öyle olacak artık herşey bebişlerimiz için mecbur katlanıcaz bu arada kusura bakma yeni gördüm mesajını 😊
ekfidi charlottececi aç karnına hap alıyorum ama çok fayda etmiyor 😑 galiba bünye ile alakalı birazda
Mehmet_fatma ekfidi bana kalsa öyle de eşlere gelince 9 10tane istiyor.dun akşam doğum yaklaştığı için eşime bahsettim doğum sırasında ki zorlukları fln duyduğum kadarıyla. Sende gelip yanımda durursun diyorum.yok diyo dayanamam elimden bı kaza gelir fln. Ozmn üçten fazla yok diyincede yok olmaz.bin andan da gelip zorlukları gormim yoksa vazgeçirim çok çocuktan diyip şaka yapıyor 😀😅
user124578 ekfidi doğum yaklaştığı için oluyor canım bende daha bu sabah yine safra kustum birkaç gündür ishal oldum ki normalde kabız olurum ben zaten yarın sezeryan a gireceğim tek yapacağın sabretmek
ekfidi user124578 allah yardımcın olsun ben avusturya da yaşıyorum hiç normal veya sezeryan doğum hakkında birşey demediler 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ekfidi Mehmet_fatma eşler bebeği yapıyor oturuyor çilesi sefası herşeyi bize ait 😂😂 ama bence herşeye rağmen çok güzel bir duygu 💗💗
user124578 ekfidi benim ilki sezeryan a dondu son anda ikinci sezeryan olacak o yüzden günümüz belli ilk doğumda bende normal düşündüğüm için belli bir gün yoktu bekliyorduk