Yavrumu-beklerken123 depsizoo Afttan çok çekmiş biri olarak, gargara yapıp arkasından aftojel kullanıyordum ağrısını acısını rahatlatiyordu rahat yemek yiyordum ama tamamen geçmesi için 15 gün geçmesi gerekiyordu
Askiletotomsu depsizoo ağzımızı hakiki zeytinyağı veya hakiki kantaron yağınız varsa onunla calkalayin Çalkalama işlemi sabah akşam
Peelinn depsizoo ilaç var kuzum alıp sürüyorsun ağzına hemen geçiyor uyuşturuyor . Ama ilaç istemiyorsan karadut cok iyi gelir yakar ama geçer hemen
depsizoo Yavrumu-beklerken123 bende çok çektim bahar değişikliğinde olurdu hep iki yıldır olmuyodu gene başladı ilaç alabilecek durum olsa alcam zaten 😁
Ersibneh depsizoo tamam camım o zaman ben şöyle bi tarif vereyim çok iyi geliyor bir yarım su bardağına bi çay kaşığı sumak Biraz limon biraz sirke biraz su bunu süzüp gargara yap ağzında çok iyi gelir 1 saat sonra falan da karbonatla temizleyebilirsin
[silindi] depsizoo karadut surubunu öneririm sek sekilde sulandirmadan cook yakiyor ama aft icin birebir cözüm 🌸
[silindi] Ben cocuklugumdan beri cekiyorum maalesef , ve bende ne yapsam gecmiyor. Doktorum stresten ciktigini soyledi. Kafana bir sey takmamaya calis aft cidden aci verici bilirim gunlerce su bile icemedigim olurdu. Cok gecmis olsun…
depsizoo [silindi] aft sayesinde 2 kilo verdim Allah razı olsun 😁 bazen hastalıklar işe yarıyo töbe yarebbim 😂😂