Merveoz1994 İyi günler hanımlar dün bir post daha açmıştım ama cevap vermedi kimse doğumdan sonra lohusa geceliği nasıl bişey tercih ettiniz özellikle tesettürlü olanlar
Deletedmon00881 Merveoz1994 valla gecelik değil de önü düğmeli pijamalar tercih ettim 3 doğumum da da, gecelik elbise rahat değil, uzanıp kalkınca toplanıyor altına tayt giymek zorundasın, çünkü lohusa kadın çabuk soğuk alıp hasta olur..
Rumeysabas Merveoz1994 bende bayadır araştırıyorum pamuklu yumuşak kumaş bişeyler alacağım Penti ve Dagi de gördüm bı kaç tane güzel
nrsen Merveoz1994 2 tane önü düğmeli pijama bitane de gecelik aldım canım . Geceliğin boyu dizlerimde aldım çok uzunları elime ayağıma dolaşır diye. Kapalıyım ı yüzden böyle dedim yani. zaten hastaneye aileler gelcek. Eve misafir gelir anca. İlk geceliği giymesi dha kolay. Ayaga kalktıktan snra pijamaya geçerim
Merveoz1994 Böyle beyaz uzun resim falan çekiyorlar ya onlardan birtane istiyorum ama geri kalanı bende sizin gibi onu düğmeli düşünüyorum kaç tane almıştınız bide aldığınız bir sayfa falan var mı 😊
Deletedmon00881 Merveoz1994 valla canım 2 tane aldım, fotoğraf çekimi varsa elbise güzel olur tabi ki, Trendyol da bakabilirsiniz..
3babymom Merveoz1994 iki tane onu dugmeli aldım bı tane 3 lu aldım kısa kollu içi dışında uzun yelek ve alt pijama bı tane alt üst dantelli takım bı tane de 3 lu aldım uzun kollu üzerine uzun kol yelek alt pijama hepsi kullanışlı olur diyorum Eylül’de doğum yapicam havalar sıcak çünkü
Nskyhn Merveoz1994 ben gecelik değil de önü düğmeli pijama tercih ettim 2 tane ondan bir tane de düz uzun kollu pijama aldım