Pinarr Gueles ben de dalinin granürlü sabun tozunu ve yumuşatıcısını aldım kullandım.memnun kaldım şimdilik. İlerde leke çıkarma da sorun olursa başka markalar deneyeceğim ama şuan gayet memnunum 😊
Fgm Canım ben kıyafetlerini hacışakirin sabun tozuyla yıkadım gayet güzel antialerjenik sevdim yani rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin cümlemize 🙏
Werwe Pinarr lekeli olanları yerlerine kosla sıvı dokup sıcsk suda bekletin höncik cıkıo bnm ikinci gebelik ❤
Bgm E bebekte baby me marka yumuşatıcı deterjan ve leke çıkarıcı var kızlar bana da arkadasım önermişti aldım memnun kaldım tavsiye ederim ☺
Emine_4680 Dalan roxy aldım canım bende tüm kıyafetleri onunla yıkadım . Şanlı memnunuz bebek doğunca lekelere bakicaz artik
Bat87 Gueles pehlivanoğlunda dün indirim vardı aklında olsun devam ediyor mu bilmiyorum ama 8,50 den 5,90 a düşmüştü Dalan Roxy (İzmir)
Hazelgoktas Yumuşatıcı kullanmak çok doğru değil bence. O yüzden sadece dalin deterjan kullanıyorum. Sonrasında da hep utuluyorum
EsraBayraktar Hacı şakir granül sabun lavantalı olan yumuşatıcı da sakin pembe kapaklı açık pembe mis gibi kokuyor ikisi