Demett06 Merhaba arkadaşlar 21. Haftadayım bebeğim sağ beynin de bitane kist görüldü başka bi sıkıntı yok denildi benim gibi yaşayan var mı geçiyo mu nolur yardım edin bu 4. Gebeliğim 😭
Alevv1903 Demett06 inşallah sorun olmaz benimde böbreğimde kist çıktı bebeğe geçmişmi diye bakacaklar 32. Haftayı bekliyorum doktorum sorun olmaz dedi ama insan yinede tedirgin oluyo 😢
Pemberuya Demett06 kuzum üzülme bence benim arkadaşımin bebeğine de böyle dediler belli haftadan sonra geçti
RabiaEylul Demett06 Bana da detayli ultrasonda kist var ama merak etme genellikle kendiliginden geciyor dediler oyle de oldu. Insallah Sizin de oyle olur
Demett06 Alevv1903 sanmam canım geçmez bebeğe korkma bebekte sıkıntı yoksa bişey olmaz çok zorlu bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Zeynepklprn Banada öyle dediler sonradan geçiyor kalmıyor dopana kadar iyi huyluysa eğer ama perinatolojiye görünün derim
Demett06 Zeynepklprn kaç haftalıkken öğrendin peki ne kadar sürede geçti acaba iyi huylu olduğunu ultrason da biliyorlar mı