saglikciaanne Fatma_nur_42 üç buçuk yıl korunmadik olmadı Aralık’ta hamile kaldım düştü daha üçüncü adeti görmedim yine hamile kaldım. Hatta doktor üç ay bekle dedi korun dedi ama biz zaten üç yıl olmadı gene olmaz diye korunmadik oldu 🌹 düşükten sonra daha kolay hamile kalınır diyorlardı gerçekten öylemmis 😘
Blossoomm Fatma_nur_42 kimyasal gebelik yaşadım düştü 6 ay sonra kaldım doktor korunun felan da demedi şu an 16 haftalık hamileyim hiç kafaya takma canım rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin
AyseguLena Fatma_nur_42 İki tane düşüğüm oldu, ilk bebeğimden 2 ay sonra hamile kaldım, ikinci bebeğimden de 6 ay sonra hamile kaldım canım.
Elvan30 Canım ben tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Hiiç üzülme. Daha sağlıklı gebelik oluyor düşükten sonra. Doktorum öyle demişti ve şimdi 27 haftalık olduk. Çok şükür hiçbir sağlık problemi olmadığını söyledi doktor ( Tüm testler sonucunda)
Fatma_nur_42 Elvan30 bende 6 ay oldu düşük olalı cnm peki tedavi falan oldun mu yada ilaç kullandinmi
Elvan30 Fatma_nur_42 Hayır canım. İlişki takviminde verimli günlerde ilişkimizi planlamaya çalıştık. Kaynım o zamanlar bizde kaldı 1 yıl. Bir de çalıştığım için ilişki takvimine uyamadık çoğu zaman. Verimli yumurtlama dönemlerini takip edenlerin birçoğu hamile kalmıştı ama ☺🍁
Havvaa06 Fatma_nur_42 Amin cnm zaten dusukten sonra daha kolay hamile kalınıyor Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin şu an 17 haftalik olduk bile
yeliz007 Fatma_nur_42 Sakınnn umutsuzluğa kapılma canım geçen sene tam da bugün 9 haftalıkken kürtaj oldum ve 5 ay sonra hamile kaldım şuan 8 aylık hamileyim
Umud-- Fatma_nur_42 6 ay bekle dedi doktor bana bekledim 7.ayda denedim kaldım ama erkenmis daha ilkini atlatamadihimi anladım
Sema42 Fatma_nur_42 eylülde düşük yaşadım kürtaj oldu kalp atışı olmadığı için Aralık da hamile kaldım şimdi 22+3üz yani 3 ay sonra kaldım
Rabiakltk5 Fatma_nur_42 benim 1 buçuk sene oldu ama ben kendim istemedim daha yeni 3 aydır istiyoruz şimdilik bişey yok
Hafize3536 Fatma_nur_42 burda bir arkadaş düşükten 2 ay sonra hamile kaldı bünye meselesi galiba( bide erkek krdeşimin eşi yani gelinimiz düşük yaptı 2 aylıkken sonra olmadı tedaviyle oldu 2 yıldı sonra ikinci cocuğu allah büyük kendi kendine oldu şuan doğdular bile değişiyor bence vucutla rahimle alakalı birşey allah isteyene nasip etsin sizede🙏🏻