Tusami Elif210419 hemen üstüne kalmışsın ne güzel ,inşallah bu sefer sağlıklı olur canım, darısı başıma 🙏
kubraselcuk Tusami bende bugün degerimin 98.19 dan 8.95 e düştüğünü öğrendim.. henüz kanama yok ne yapmam lazım insan gerçekten çok üzülüyor..
Gamzekeser kubraselcuk benim de cumadan pazartesiye değerim 75den 83 olmuş cuma adet olmam lazımdı normale göre hala kanamam yok ara ara kasık ağrım oluyo. Takvime göre 4+4 kimyasal 5 haftaya kadar düşmesi gerekiyomuş beklemedeyim 😢
Deletedmom_7 Tusami amin inşallah 🙏 size tek tavsiyem yumurtlamayi düşünüp stres yapmamaniz. Düzenli bir birliktelik yaşıyorsaniz gün hesaplaması yapıp kendini strese sokmaya hiç gerek yok
2prensesannesiiii Tusami canım ocakta adet günümde öğrendim 43 değerle 3 gün sonra gittim 31 olmuş ertesi gün leke geldi 10 gün parça geldi lekelenme geldiği gün sayılıyor söker artık parça parça gelir bi adet görüp gebe kalmıştım çok geçmiş olsun💐
Tusami 2prensesannesiiii evet parça geldi iki defa ☹️Ovulasyon ile takip yapacağım adet günümü tam bilemeyeceğim
kubraselcuk Gamzekeser benim 5+1 de kanamam başladı öncesinde kasık ağrım oluyordu üzülmeyin inşallah hepimize Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏