aysun_4816 Merhabalar leke oluşumu çok olmadı bende geç de kaldım kullanmak için ama şuan almak istiyorum önerilerinize ihtiyaçim var kullanıp memnun kalanlar yazabilir mi
Mucizeminnos aysun_4816 dün ben de bi post açmıştım ve solante pregna aldım doktoru öneren arkadaşlar cevap yazdığı için hem de hamilelere özel olduğu için aldım içeriğide temiz zaten en içime sinen o oldu tabi içeriği temiz başka markalarda varmış yazarlar zaten 🌸
Irem88- aysun_4816 ben sebamed aldım fakat kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.Belki Dr tavsiyesiyle kullanan vardır şurada bekliyeyim😅
tdincel aysun_4816 Beeo diye yerli bir markanın temiz içerikli Mineral filtreli güneş kremini aldım . Fiyatı diğerlerine göre uygun cilt renk tonunu da eşitliyor çokda memnun kaldım tavsiye ederim
Eylul10 Bende solante aldım ama çok yoğun bi krem yedirirken zorlanıyorum ve biraz zombi gibi geziyorum ortada bende mi bi sorun var anlamadım 😂
ozgetoozge Içerigi temuz mi bilmiyorum ama ben la roche marka aldim. En etkili güneş kremlerinden biriymis internette arastirdigimda böyle yaziyordu
nmtock41 ben de sebamed aldım ama pişman oldum 2 günde bende de eşimde de sivilce yaptı bi de evde farkettim e vitamini varmış içeriğinde iyi de tüylenme yapar kimseye tavsiye etmiyorum, başka sivilce yapmayan face body varsa tavsiyeleriniz bende burda bekliyim ☺️
Mucizeminnos Minikandhismom daha elime ulaşmadı dün sipariş verdim sürümü biraz zormuş iyi yedirmek lazımmış bana kalırsa nemlendirici ihtiyacını karşılamaz bide heralde bu temiz içerikliler doğal falan olduğundan öyle çok nemlendirici özellikleri yok genelde hangisine baktıysam altına nemlendirici sürüp kullandım diyolardı çünkü
Fehva Ben, mustelanın very high protection stick 50+ kullanıyorum. Çok memnunum, aşırı hassas bir cildim var. Stick form olması dışarıda sürerken çok kolaylık sağlıyor ve içeriği de güzel.