Delimavi Benim 20. Haftada bitti şimdi 27. Haftadayım tekrar başlayacak gibi Hafif hafif sinyal veriyor 🥹am genelde 20lerde yavaşlıyor.
Black00 Ebruerdi59 9. Haftaya kadar hiçbişeyim yoktu bulantısız geçecek zannediyordum🤭ama ilk zamanlardaki gibi değil tabiki hafifliyor bi kaç hafta daha kullanıp bırakmayı deneyeceğim ben😊
Rabia344 Ebruerdi59 6. Haftamda başladı 24/25 e kadar devam etti. Ama 14. Haftada biraz daha iyi olursun. Bu süre zarfında acilde serumlar takıldı hep. Ama ben sürekli kusan biriydim. Ve zofer 4mg kullanıyordum. Biraz ağır bir ilaç ama mükemmel 🤩 Asla morelini bozma güçlü durmaya çalış🫶🏻 Çünkü sonrasında geçiyor emin ol☺️ İlerleyen haftalarda Bazen ara sıra yine oluyor oda ağır bir yemek yada yağlı baharatlı yiyeceklerden.
AysegulS_21 Haftadan sonra azalmıştı. Rossman da bulantı önleyici akapunktur noktalarına bası yapan bileklerden var. Onlardan takmıştım çok iyi gelmişti. Tavsiye ederim. Bu sayede hiç ilaç kullanmadan geçirdim bu dönemi https://www.rossmann.com.tr/getwell-mide-bulanti-bilekligi-mor-gw1003-1-adet-p-st18040129?gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnE9iUg0VFk2uQWDmxDdzWD3NsvbdO0a0yBiCUyZmvkmzvp2Kck6rvYaAg41EALw_wcB
aysegulmelda İlk hamileliğim 7. haftamdayım 6. Haftada başladı benimde çok yeni daha biliyorum ama hiçbirşey yiyemiyorum sadece kraker yoğurt bazende kahvaltılık peynir zeytin bukadar 🥺 inşallah çok uzun sürmez 🙏🏻
Ebruerdi59 aysegulmelda bende kilo vermişim doktor önemli değil zaten ilerleyen aylarda kiloyu alcaksın dedi. İnşallah uzun sürmez🙏🏻
Ebruerdi59 aysegulmelda Bir şey sorcam size doktorunuza ilk defa gittiğinizde kan tahlili ve idrara bakıyorlar ya kan pıhtılaşma, bağışıklık,tiroid değerlerine vs bakıyorlar ya benim hepsi normal çıktı. Size hiç doktorunuz hiç vitamin takviyesi verdi mi ?
Nese86 Ebruerdi59 Valla ben de çok çektim 25.haftadayim hala kusmalarim oluyor ara ara ama bulantilar kesildi 16.hafta gibi.Ama geneli kötü geciyor hamileligim.Allah yardımcınız olsun Salçalı makarna yapıp yiyin.Iyi geliyor bulantı ve kusmaya.Cok suda bulantı yapar.Yemeklerden önce veya çok sonra az az su için.Kuru gıdalarla beslenin mesela kepekli ekmek üzerine hafif bir sürme peynir kaşar peynir o da bastırır iyi gelir.Borek gibi şeyler de bana çok iyi gelirdi.
Nors Ebruerdi59 6.ayıma girecem hala kusuyorum ben 😢 ilk zamanlardaki gibi asla değil tabiki iki saat klozetin basında inlemiyorsun iki çırpıda çıkıyo eziyetsiz ay ilerledikçe az daha hafifledi seninki insallah üç aydan sonra tak diye kesilir 🙏
Ozge806 Ebruerdi59 benim de 16 da bitti ilaç kullanmamaya çalıştım. En son gittiğim doktor ilaçla vücudun hormona alışmasına izin vermezsin 9 ay kusarsın hemen bırak dedi. Bıraktım 16.haftadan sonra tamamen bitti.
aysegulmelda Ebruerdi59 banada b12 sprey verdi vitamin olarak hergün 1 kere kullanmaya başladım. Birde idrar enfeksiyonu olma ihtimalim varmış toz verdi 1 seferlik yapılan ama o da bağırsaklarımı bozdu keşke içmeseydim dedim. Onun dışında başka bir ilaç takviyesi yapmadı.