Mavisperi Atak66 vallaha elde yıkamakla hiç uğraşamam iş temiz içerikli siveno bebek deterjani keşfettim onunla makinede yikicam
Berenibeklerken Atak66 elde uğraşamam valla 30 derece 800 devir sıkmaya attım hiç çekmediler de mis gibi oldular.
Ysgl26 Elde uğraşmak için değil renkleri solarsa diye önlem amaçşı önden suya basılır. Ama ben yapmadık solmadı da akmadı da hiç biri
Berenibeklerken Atak66 yok be neden uğraşcan ki kirli lekeli değiller zaten tozu gitsin diye yıkanıyor suya basmak gerekmez
Deemetibostnci Atak66 kaliteli ürünlerse bakınca anlarsın soğuk yıkama çıkmaz rengi sanırım ben karışık atıyordum deterjan değil sabun renk attrımıo
Hakiko Direkt makineye atıp içine renk koruyucu mendilden iki tane attım,40 derece 800 devirde hassas durulamayla yumuşatıcısız yıkadım. Renkleri de karışmadı , pamuklu olduklarından yumuşatıcı kullanılmayıp çift durulama yaptırmak en doğrusu.
Atak66 Berenibeklerken rengi atmasın diye güya ben de bastım suya akşama kadar sonra çıkarıp makineye atacağım
Hilalya35 Atak66 sıfır kıyafetleri hastane cıkısı Felan fazla kıyafet almadım kuzenm verdigi icin sıfırları makineye attım sabun tozu kullandım bitince tekrardan durulama yapıp ütüleyip cantaya koydun 🤭 tabi kuzenim verdiklerinide aksamdan sabunlu sıcak suya bastım sabahta attım mankineye tekrar durulama ypıp utuleyıp dolaba yerleştirdim
Atak66 Hilalya35 renk atmasın diye önce suya bas sonra sudan çıkarıp makineye at dedi ben de öyle yaptım artık
Sezencgn Ben makinaya atmıştım kısa programlı civilin kıyafetleri renk atmıyor ama renklerine gore ayirabilirsiniz suya basmaya gerek yok zaten utuleniyorlar