Muzlupuding İçeniniz var mı ? İnternette tam net birşey bulamadım da içenler vardır belki diye sorayım dedim
Mucizeminnos Muzlupuding gebelikte parol harici ilaç kullanılamıyor bildiğim kadarıyla kullanılabileceğini sanmıyorum🌸
Bukah Muzlupuding hayır asla kullanamazsınız. Dolerex , dikloron türevi bir ağrı kesici , normal süreçte bile çok kullanılsa da pek sağlıklı olmayan bir ilaç gebelikte çok daha riskli kullanmayın.
Rabia-22 Muzlupuding içilmiyor canım parol harici ilaç.ben doktoruma da sordum eczacı arkadaşımada sordum.
[silindi] Muzlupuding hayırrr o çok kuvvetli bi ilaç olmaz ben çok severdim hamile degilken direkt ağrıyı keserdi hamileyken olmaz doktorum kesinlikle yasak demişti
Nur22Elif Hamilelikte A grubu ilaç kullanılabilir. Fayda/zarar hesabına göre B ve C kullanılabiliyor. Ama D grubu kullanmak için annenin hayati riskinin olması gerekiyor. (Dolorex d grubu diye biliyorum) X ise kesinlikle kullanılmamalı.
Deletedmom_110 Muzlupuding parol haricini kullanmayın ben hamile kalmadan önce çok sık ağrı kesici içerdim hamile kaldıktan sonra parolu bile içmedim hiç