Annelik_yolculugu Ya ben gittiğimde 5+3 kese göründü. Doktor kalp atışı yok sağlıksız gebelik gözüküyor bir hafta daha bekleriz duymazsak kürtaj dedi. Çok gerginim bir haftadır. Dua beklerim hepinizden.
busrazz Annelik_yolculugu kalp atışı için henüz çok erken doktorunuzu değiştirin bence , 8.haftaya kdr bile duyulmadıgı oluyo içinizi ferah tutun
Nuraslanklc Annelik_yolculugu ne saçmalık doktor değiştirin acilen ben 9 haftaya kadar gittim öyle erkenden teşhis koymaya kalkmadı hiç bi doktor 8 9 haftaya kadar bile duyulmaması normal olabiliyor dediler ama kötü ihtimalide belirttiler bebek gelişmediği için yani ben sağlıksız bi gebelik geçirdiğimi 9 haftalık düşük yapacapım zaman anladım 🙄 5 haftalıkken kese bile görülmüyor çoğu zaman nasıl kalp atışı yok diye hemen kanıya varmış ne saçma doktorlar var anlamıyorum kafanıza takmayın en kısa zamanda da başka bi doktora görünün derim. Bu arada 6+1 gebeyim şu an ve 5 haftalık gittiğimde kese de görülmedi kaldık i kalp atışı duyulacak falan mantıklı değil doktorunuzun söylediği anlayacağınız
Irem88- Annelik_yolculugu daha neler 3. Hamileliğim Allah nasip ederse hepsinde 5. Haftada sadece kese görüldü 6+3 de kalp atışı duyduk ki geç döllenmelerde 8. Haftaya kadar uzayabiliyor kalp atışını duyma stres yapmayın
Annelik_yolculugu busrazz Hayy olan Allah râzı olsun canım. Yok yok ilk kez gittim bıraktım zaten ama çok stres yaptım.
kubraselcuk Annelik_yolculugu kesinlikle moralini bozma ben tecrübe etmedim ama çevremde çok duydum kalp atışı için 8. Haftaya kadar yolu var
busrazz Annelik_yolculugu bu aralar doktorlarda bi kürtaj merakı ztn , Allah sonumuzu hayr etsn , zaten kalp atışşıhiç duymazsanda ğzülme demekki sağlıklı degildi vücudun beslemedi hayırlı dgldi öyle düşğn , ama şuan erken beklemen gerek stres yapma🥰
Sevilayozdemir Annelik_yolculugu ben dün gittim doktoruma 4 haftalık çıktı geç döllenme vs vs kese görünse 6 mm. Bir hafta sonra çağırdı beni iki kurtajim olduğu için biraz temkinli gidiyoruz ☺️